Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 10.152
- 2.952
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunları alınca yabancıya verecek bonservis kalmaz hocam. Ferdi ve Hakan kesin gelmeli bence. Can Uzunda ben o iştahı göremiyorum, klas oyuncu ama istekli değil. Olursa olur olmazsa olmaz havasında sanki. Bize aldığı topu ısıracak oyuncu lazım.yerlileri mümkün olduğunca güçlendirmek lazım
ferdi, hakan, can, deniz, bertuğ
bunları alırım ben
ne demeye çalışmış bu herif?
mert kömür aklen eksik birisi.tjkye gitmek istiyormuş kendisi bu yaştaCan uzun
Mert kömür
Muhammed damar
Umut Tohumcu
Iyi para basip almak gerek artik
Galatasarayın hedefi avrupa olması gerekirken sırf Türk ve genç diye tuhaf tuhaf gurbetçiler öneriliyor
Sakın kimse hocam duyum mu diye sormasın kalp kırarımDe bröyne
ben gençlere klarşı değilim yazılan isimlerden de can uzun dışındakileri ne izledim ne biliyorum ki can uzun bile sapıttı bir ara hocasıyla kavga etti kadro dışı bile kaldı.Diğerleri kim ? ne verir bize isteiğimiz katkıyı sağlar mı ? belli değil.Genç diye ardayı aldık adam kaç hayati maç verdi.Kaliteli yerli alacaksan onlarda belli Hakan Çalhanoğlu ozan kabat zeki çelik ferdi alabiliyorsan bunları al.Bu arada bizim ligte olupta keşke bizde oynasaydı dediğiniz Türk futbolcu var mı varsa kim ?bu da büyük bir yanılgı
avrupada başarılı olan takımların hemen tamamında tuhaf tuhaf gençler ve kendi altyapılarından çocuklar oynuyor
bir tek bizim ülkede 25 tane o ülkeden bu ülkeden adama para basıp getirilince avrupada şampiyon olacağız zannediliyor
Şampiyonlukta ki en büyük rakibin hakemler tarafından böyle adice desteklenip itiliyorsa sözde fedarasyon özde fenarasyon başkanı sana bu kadar düşmansa kusura bakmada kimsenin bir yeri yemez genç tecrübesiz topçu oynatmayaOkan burukun genç oyuncu oynatması için messi gibi yetenekli olması lazım
Yasmon Matoleviçi