Transfer Nöbeti #1

ne demeye çalışmış bu herif?

IMG_1366.gif

Forveti Osimhen İcardi Deniz Gül yaparlarsa

Matys Telli i kanat forvet olarak kullanabiliriz alıp

2005 doğumlu daha.iyi olur vallahi.

Batrakov
Tell
Acheampong
Renato

Oyyy

yerlileri mümkün olduğunca güçlendirmek lazım

ferdi, hakan, can, deniz, bertuğ

bunları alırım ben
Bunları alınca yabancıya verecek bonservis kalmaz hocam. Ferdi ve Hakan kesin gelmeli bence. Can Uzunda ben o iştahı göremiyorum, klas oyuncu ama istekli değil. Olursa olur olmazsa olmaz havasında sanki. Bize aldığı topu ısıracak oyuncu lazım.

+4'ü doğru düzgün kullanacağımızı sanmıyorum. oyuncu gelse bile göstermelik olur. belki genç kanat vs denenebilir. ana rotasyona genç ekleyeceğimizi hiç düşünmüyorum.
10 yabancıyı düzgün kurmamız lazım.
sağ bekte tek yabancıya düşülmeli bir şekilde
zaten ilk 11'de 8 yabancı kullanıyoruz
yedek forvet ile oldu 9
bir tane hak kalıyor geriye
yani kadroya yapacağımız eklemelere karşılık birileri mutlaka gitmeli

Galatasarayın hedefi avrupa olması gerekirken sırf Türk ve genç diye tuhaf tuhaf gurbetçiler öneriliyor

bu da büyük bir yanılgı

avrupada başarılı olan takımların hemen tamamında tuhaf tuhaf gençler ve kendi altyapılarından çocuklar oynuyor

bir tek bizim ülkede 25 tane o ülkeden bu ülkeden adama para basıp getirilince avrupada şampiyon olacağız zannediliyor

Bir ara Ermeni bir 8/10 numara karışımı topçu vardı. Bizi reddedip Real Sociedad'a gitmişti.

O lavuğa ne oldu? Zakaryan mıydı neydi adı öyle bir şey.

Daha Salzburgun 1. takiminda 30. macina cikmadan Brentford 20 milyona kapmis. +4 kuralini adam gibi kullansak, asiri transfer zarar yapmadan bile hep iyi kadro kururuz. Ama bunu yapmak icin 1. iyi scouting lazim 2. o cocuklari oynatacak hoca.

bu da büyük bir yanılgı

avrupada başarılı olan takımların hemen tamamında tuhaf tuhaf gençler ve kendi altyapılarından çocuklar oynuyor

bir tek bizim ülkede 25 tane o ülkeden bu ülkeden adama para basıp getirilince avrupada şampiyon olacağız zannediliyor
ben gençlere klarşı değilim yazılan isimlerden de can uzun dışındakileri ne izledim ne biliyorum ki can uzun bile sapıttı bir ara hocasıyla kavga etti kadro dışı bile kaldı.Diğerleri kim ? ne verir bize isteiğimiz katkıyı sağlar mı ? belli değil.Genç diye ardayı aldık adam kaç hayati maç verdi.Kaliteli yerli alacaksan onlarda belli Hakan Çalhanoğlu ozan kabat zeki çelik ferdi alabiliyorsan bunları al.Bu arada bizim ligte olupta keşke bizde oynasaydı dediğiniz Türk futbolcu var mı varsa kim ?

önemli olan yerlileri doğru seçip tutmak

uğurcan apo ve barışa ilk11de dokunmamak lazım

hatta mümkünse ferdiyi de alalım

4 yerliyi 11e attığımız an zaten gerisi çok kolay

Okan burukun genç oyuncu oynatması için messi gibi yetenekli olması lazım
Şampiyonlukta ki en büyük rakibin hakemler tarafından böyle adice desteklenip itiliyorsa sözde fedarasyon özde fenarasyon başkanı sana bu kadar düşmansa kusura bakmada kimsenin bir yeri yemez genç tecrübesiz topçu oynatmaya

İlk transfer toplantısı yapılmış
Masaüstünde kitaplar üzerinden gönderme bar gibi çözebilecek renkdash aranıyor

Geri gelecek tonla adam var kiralıktan. Yönetim yine transfer kapanana kadar bekleyecek

Geri
Üst Alt