Transfer Nöbeti #1

Screenshot_20260514_175403_X.webp

Transferde uc beklentileri bırakalı çok oldu

Leomus,bilmem neymiş hikaye baris gitmedikçe

Langin potansiyeli ortada ve potansiyelinin yarısını dahi görmedik üstelik

20'ye makul.

10+4 düşünduruyosa sallai ve boeye kapı orada.bu ikisini de taca cikaracak Acheampong da chelseade.Alsinlar

Lang iyi oyuncu takıma çeşitlilik kazandırıyor eğer bonservisi makul seviyelere gelirse alınması iyi olur bence. Takımla uyum sağladığı da aşikar kalırsa seneye çok daha fazla katkı sağlaması mümkün.
Jakobs ve sane ile kanka olmuş zaten

Ben kadrodan memnunum. Ama ilk onbir zorlayacak en az uc eleman transfer ederler umarim. Gunay, Kaan, Ilkay, Icardi gitse de olur kalsa da.

şampiyon hoca şampiyon kadro aynen devam o zaman hayırlı uğurlu olsun

30a da
20ye de
Hatta 10 a da

Langdan daha iyi bir sürü isim bulunur bu kulübün havaya göre aksiyon alması öldürecek beni antalya maçı kazanılmasaydı hepsi gidiyodu osi bi ayağını soktu kazandık tüm herkes kaldı bi anda
Kutucu devre arasinda sözde kesin gidiyordu orada dandiriboktan iki takima 20 dk oynayip iki yan pas yapti diye hocamiz kalsin dedi. Ikinci devre 3 dk oynadi mi bilmiyorum. Hocamiz dahil herkes anlık karar değiştiriyor.

Icardi kalıyorum derse genc harici yabanci alamiyoruz muthis.

Icardi kalırsa ikinci maçında tekrar sovmeye başlarsınız

Rudiger bernardo gibi oyuncuları alinca mutlu olmak yerine dünyanın elit kluplerinin aldigi pişmesi lazim diye ezbere konuşmadığı zaten başarılı olan gencleri listeye alan bir takim isterim. 20 iq duzeyim ile

Icardi kalıyorum derse genc harici yabanci alamiyoruz muthis.
Kutucu devre arasinda sözde kesin gidiyordu orada dandiriboktan iki takima 20 dk oynayip iki yan pas yapti diye hocamiz kalsin dedi. Ikinci devre 3 dk oynadi mi bilmiyorum. Hocamiz dahil herkes anlık karar değiştiriyor.
Günay
MithatPala ÜmitAkdağ Apokerim Jakobs
Lemina Torreira
Zaniolo Sara Lang
Icardi
Yedekler: Cuesta, Nelsson, Jelert, Ahmed Kutucu, Halil Dervişoğlu, Eyüp Aydın​

Rudiger bernardo gibi oyuncuları alinca mutlu olmak yerine dünyanın elit kluplerinin aldigi pişmesi lazim diye ezbere konuşmadığı zaten başarılı olan gencleri listeye alan bir takim isterim. 20 iq duzeyim ile
Deniz kimsenin gelip sana laf ettiği yok bir şey dediği yok sürekli insanlara sataşır gibi yazmaktan vazgeç. Birisi gelir kalbini kırar.

Torreira + Lemina topla çok iyi değiller, Sane ve BAY keza aynılar bir de üstüne Singo ve Jacobs aynı anda oynadığında çıkmakta zorlanıyoruz. Sonra Davinson ve Abdulkerim paso al ver yapıyorlar. Sallai o konuda çok yardımcı oldu + Lang oynadığında. Onun için Boey filan uzak dursun.

Ortasahanin komple degismesi lazim yoksa isikiz zor. Revizyon sart. Apo/sanchez 2lisinide degistirmek lazim. Bunlari yapmadigimiz surece biz daha cok puan kaybederiz

Geri
Üst Alt