Transfer Nöbeti #1

Kim yapacak onu?

Stoper olmayacagi asikar daha nereye geliscek Musapcim? Adam 26 yasina geldi, bildigin sag bek iste orada en azindan daha kusursuza yakin bir performansi vardi.
Masonla sadece gerçekleri konuşacağımız gündem özel space i için gscimbom twitter hesabı emrimize sunulacak mı

Leminanin yaptigi faul degildi. Topu kesiyor. Bence pozisyonu incelemediler bile cünkü stoper topa dokunuyor ama topun yavas gittigini ve yunusun yetisebilcegini hesaba katmiyorlar.
Ben de aynı görüşteyim ancak hakemlerin o pozisyonda arka ayağıyla rakibi süpürdüğünü düşünüp bizim pozisyonu bu bahaneyle pas geçtikleri düşünüyorum. İki senaryoda da rezil bir hakem performansı

Ben de aynı görüşteyim ancak hakemlerin o pozisyonda arka ayağıyla rakibi süpürdüğünü düşünüp bizim pozisyonu bu bahaneyle pas geçtikleri düşünüyorum. İki senaryoda da rezil bir hakem performansı
Tamamda var incelenmesi olmadiki? Yani orali bile olmadilar. Hemen devam etti mac.

Tzolakis
Boey skriniar rudiger grimaldo
Genduzi fofana
Greenwood asensio trossard
Mateta

Vay ananın

bu arada ben savunma göbeğine van dijk gelmiyorsa genç denemekten korkmamalıyız derim

marcao luyindama kim min jae ozan vb. gösterdi ki bizim ülkede gençler özellikle savunmada gelişebiliyor

ama mesela şu an ihtiyacımız olan 10 numaraya genç almam

Geri
Üst Alt