Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 78.066
- 87.948
- 5.003
Bak Sadri'm biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim yapacak onu?Gelismeyecek anlamina gelmiyor ki
Masonla sadece gerçekleri konuşacağımız gündem özel space i için gscimbom twitter hesabı emrimize sunulacak mıKim yapacak onu?
Stoper olmayacagi asikar daha nereye geliscek Musapcim? Adam 26 yasina geldi, bildigin sag bek iste orada en azindan daha kusursuza yakin bir performansi vardi.
Kendi hesabinda ac iste bizler dinleriz.Masonla sadece gerçekleri konuşacağımız gündem özel space i için gscimbom twitter hesabı emrimize sunulacak mı
Ben de aynı görüşteyim ancak hakemlerin o pozisyonda arka ayağıyla rakibi süpürdüğünü düşünüp bizim pozisyonu bu bahaneyle pas geçtikleri düşünüyorum. İki senaryoda da rezil bir hakem performansıLeminanin yaptigi faul degildi. Topu kesiyor. Bence pozisyonu incelemediler bile cünkü stoper topa dokunuyor ama topun yavas gittigini ve yunusun yetisebilcegini hesaba katmiyorlar.
Tamamda var incelenmesi olmadiki? Yani orali bile olmadilar. Hemen devam etti mac.Ben de aynı görüşteyim ancak hakemlerin o pozisyonda arka ayağıyla rakibi süpürdüğünü düşünüp bizim pozisyonu bu bahaneyle pas geçtikleri düşünüyorum. İki senaryoda da rezil bir hakem performansı
Aynı takımla devam edecez renktas bunlar kadro planlamasinda uzman guvenelimlang bir maçla aşırı abarıtılıyor.
kalmaya değecek bir top oynamadı
10 milyon bile etmez
çok daha iyi kanat oyuncuları bulunabilir.
umarım duygusal işler yapılmaz
Kendisi kayiplarda @Alper Altun bilir. Ceza evinemi attiniz
Singo kalsın. Sol beki degustirelimKim yapacak onu?
Stoper olmayacagi asikar daha nereye geliscek Musapcim? Adam 26 yasina geldi, bildigin sag bek iste orada en azindan daha kusursuza yakin bir performansi vardi.
Yo degilKendisi kayiplarda @Alper Altun bilir. Ceza evinemi attiniz
BakarizSingo kalsın. Sol beki degustirelim