GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 322

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,9K
Sayfa
322/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmza parası zaten ama tek sefer ödenecek değil, maaşa ek her yıl ödenecek para. Maaş ayrı, o da 2,5m falan yani. Yıllık 5'e gelmiş oluyor ama bonservis niyetine işte yarısı ama yine de çok 4 yıl ödenecekse çok olurdu bu para. Yıllık 1,5m olsaydı makul oluyordu biraz daha. Yani sonradan 2,5m çok diyenler haklı böyleyse ama tabi adamların bozulacağı da belli.

2,5m öneren halen tam olarak o koltukta değil galiba işte, biraz transferden geri plana çektiler, Cenk Ergünmüş öneren dediklerine göre 2,5m'u. Neden çat diye 2,5m önermiş onu bilemedim, cidden saçmalık.
Ya renktas biraz imza parasını arttır orta yol bulunurdu. Adam hocayla 1-2 saat konuşmuş herşey ok. Bu kadar acemilik olmaz gerçekten. Böyle yaparlarsa adam bulamayacaklar artık. Cidden taraftar endişeli. Alacaz edecez henüz 4-5 tane daha transfer eksik. Lig başlayacak. Okan hoca ile kamp yapması lazım transferlerin. Adamın kurmak istediği bir sistem var. Bu sistemde de mecbursun beraber kamp yapmaya yoksa o adamların adapte süresi epey uzar. Valla aşırı derecede tedirginim

Senden farklı olarak Beka Beka bu maliyetle hertürlü alınır diye düşünüyorum. Şöyle ki adamın bonservisi savaştan önce 10 milyon Euro idi. Zaten adamlar 6 milyona aldılar ve oyuncuyu da bırakmak istemiyorlardı. Büyğk bir fırsat transferi olduğu için söylüyorum sen yine Grillitch'i al alabiliyorsan ama kulübende Taylan yerine Beka olur.
Beka bizim için kendini kanıtlamış biri değil ama kendisi için kendini kanıtlamış gibi duruyo o yüzden rotasyona zor alırsın öyle oyuncuyu

Taylana gelince yerine kimse olmasada olur yeterki kendisi olmasın

Ya işin kötü tarafı, orayı cidden dolduracak net bir 6 numara gelinmezse gerçekleşmiş transferlere, hatta eldeki performansı yükselme ihtimali olan oyunculara, hatta Yunus'a, Kerem'e bile yazık olacak. Şu ana kadar alınan oyuncular bence fiyat/kağıt üstünde performans ölçüsünde gayet iyi hamleler. Hatta ufak tefek zaaflarını/risklerini saymazsak nokta atış bile denebilir ama işte 6 numarayı almadığın veya yine Etebo gibi birini getirdiğin an hepsi boş, çünkü hepsinin peformansı yarı yarıya düşer. Hepsi tukaka olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt