Adamın kulübü alış amacı fenere fayda sağlamak zaten. Yaptığı transferlere bak.Başımıza bide bu acun diye şikeci çıktı. neyse o aldığı kulüp 1-2 seneye batar biter zaten. İtn gtüne sokup sokup çıkarırlar orda onu
Adamın kulübü alış amacı fenere fayda sağlamak zaten. Yaptığı transferlere bak.Başımıza bide bu acun diye şikeci çıktı. neyse o aldığı kulüp 1-2 seneye batar biter zaten. İtn gtüne sokup sokup çıkarırlar orda onu
etebo taylandan falan çok daha kötü bir oyuncuEtobo, mevcut orta sahamızı top diye oynar. Oliviera hariç tabi.
Evet.ilkel miyiz biz neyiz?
Yaşayan en büyük efsanemizin acunun emir eri olması kanıma dokunuyorvala sonuc itibariyle dogru. acunda nası ikna kabiliyeti varsa artık karsısına alsa benle de konussa nerdeyse hiç bakmadığım survivora katılır coconat kemiririm gibi geliyo.
Bana mutlu oluyormuşsun. Gibi geldi reisAsdYaşayan en büyük efsanemizin acunun emir eri olması kanıma dokunuyor
Ben tv8 açmıyorum hocam program program dolaşıyor

atız bizilkel miyiz biz neyiz?
lan bilmiyorum desene ne uzatmışınİmza parası bonservisi olan oyuncularda bir şekilde maaşın içinde sayılabilir (veya o zaman sıfır da sayılabilir tabi) ama bonservis olmayınca oyuncular daha yüksek istediği için ayrı bir kalem gibi pazarlığa dahil oluyor. Normalde bonservis gibi tek seferde şak diye ödenmesi beklenen bir para ama birçok takım, özellikle bizim gibi fakir takımlar, onu da her yıl taksitle ödemeyi teklif ediyor serbest oyunculara, o yüzden maaşa benziyor. O zaman arada bir fark kalmamış gibi oluyor, haklısın ama sözleşme detaylarında farklılık olabilir. Atıyorum oyuncu kontratı bitmeden satılırsa ödenmemiş imza parası ne olacak gibisinden veya vergi açısından farklar olabilir. Ya da menajerlik ücreti açısından farklı hesap çıkabilir. O yüzden ayrı konuşuluyordur muhtemelen. İşin içinde değilim ama tahminen böyle söyleyebilirim.
Şike işte. Hayat felsefeleri bu.Adamın kulübü alış amacı fenere fayda sağlamak zaten. Yaptığı transferlere bak.
Ya renktas biraz imza parasını arttır orta yol bulunurdu. Adam hocayla 1-2 saat konuşmuş herşey ok. Bu kadar acemilik olmaz gerçekten. Böyle yaparlarsa adam bulamayacaklar artık. Cidden taraftar endişeli. Alacaz edecez henüz 4-5 tane daha transfer eksik. Lig başlayacak. Okan hoca ile kamp yapması lazım transferlerin. Adamın kurmak istediği bir sistem var. Bu sistemde de mecbursun beraber kamp yapmaya yoksa o adamların adapte süresi epey uzar. Valla aşırı derecede tedirginim
Tiksiniyorum kanaldan ve kendisinden.Yaşayan en büyük efsanemizin acunun emir eri olması kanıma dokunuyor
Ben tv8 açmıyorum hocam program program dolaşıyor
AlaveradalaverasporŞike işte. Hayat felsefeleri bu.
terim ne alaka yavgrilliş gelmezse floryayı basıp terim posterleri asmamız lazım, taraftarı hypelandırıp hayal kırıklığına uğratıyorlar durduk yere gelse yılın transferi olacak bir adam

Yok üstat azılı ftciydim ben burda antiftcilerle göğüs göğüse çarpışırdımBana mutlu oluyormuşsun. Gibi geldi reis![]()
@Deniz Zorlu dısında bot yokBazı üyelerin bot olduğuna inanmaya başladım. 7/24 buradalar
Terım bu kulupten ıceri adım atamazgrilliş gelmezse floryayı basıp terim posterleri asmamız lazım, taraftarı hypelandırıp hayal kırıklığına uğratıyorlar durduk yere gelse yılın transferi olacak bir adam
Etobo, mevcut orta sahamızı top diye oynar. Oliviera hariç tabi.
lan bilmiyorum desene ne uzatmışın
neyse saol yine de cevap için
Kırmızı çizgimizTiksiniyorum kanaldan ve kendisinden.