GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 324

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,8K
Sayfa
324/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmza parası bonservisi olan oyuncularda bir şekilde maaşın içinde sayılabilir (veya o zaman sıfır da sayılabilir tabi) ama bonservis olmayınca oyuncular daha yüksek istediği için ayrı bir kalem gibi pazarlığa dahil oluyor. Normalde bonservis gibi tek seferde şak diye ödenmesi beklenen bir para ama birçok takım, özellikle bizim gibi fakir takımlar, onu da her yıl taksitle ödemeyi teklif ediyor serbest oyunculara, o yüzden maaşa benziyor. O zaman arada bir fark kalmamış gibi oluyor, haklısın ama sözleşme detaylarında farklılık olabilir. Atıyorum oyuncu kontratı bitmeden satılırsa ödenmemiş imza parası ne olacak gibisinden veya vergi açısından farklar olabilir. Ya da menajerlik ücreti açısından farklı hesap çıkabilir. O yüzden ayrı konuşuluyordur muhtemelen. İşin içinde değilim ama tahminen böyle söyleyebilirim.
lan bilmiyorum desene ne uzatmışın
neyse saol yine de cevap için

Ya renktas biraz imza parasını arttır orta yol bulunurdu. Adam hocayla 1-2 saat konuşmuş herşey ok. Bu kadar acemilik olmaz gerçekten. Böyle yaparlarsa adam bulamayacaklar artık. Cidden taraftar endişeli. Alacaz edecez henüz 4-5 tane daha transfer eksik. Lig başlayacak. Okan hoca ile kamp yapması lazım transferlerin. Adamın kurmak istediği bir sistem var. Bu sistemde de mecbursun beraber kamp yapmaya yoksa o adamların adapte süresi epey uzar. Valla aşırı derecede tedirginim

Evet bence de orada bir orta yol bulunmaya çalışılmalıydı. Önce özür dileyerek, kendi hatamız olduğunu kabullenmek lazımdı bir kere. Gönül almak için 1-2 jest de yapılırdı. Sonra da en kötü ihtimal yıllık 2,5m demiş önceki arkadaşımız, tamam ama bunu 3 yıl veririz ama 4 veya 5 sene kontrat yaparım gibi teklif de sunabilirdik. 6m yerine 7,5m'a biterdi iş. 1,5m zararla kapatırdık acemiliği. Bence yüksek ihtimal anlaşılırdı yine de. Sonra o 1,5m farkın en azından bir kısmını Cenk Ergün'e ödetir miydik ne yapardık orası ayrı :D

Bana mutlu oluyormuşsun. Gibi geldi reis :asd:
Yok üstat azılı ftciydim ben burda antiftcilerle göğüs göğüse çarpışırdım

Sonra hocamın kamera önünde koça ve tayfasına(acun vs) düşman muamelesi çekip

Kamera arkasında şen şakrak sohbet muhabbet edip ayak tenisi oynadığını duyunca kendisini sildim

Bizi kimse kandıramaz

Etobo, mevcut orta sahamızı top diye oynar. Oliviera hariç tabi.

Etebo'nun eldekileri top diye oynaması önemli değil. Takımın en kritik mevkisine yerleştirildiğinde sistemi işletecek biri olup olmaması önemli ve DEĞİL. Eldekilerden iyi bile olsa Etebo en iyi ihtimalle vasat oyuncu. Doldurmaz orayı ve kötü oynarız. Önemli olan da bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt