Cafer Güney
Ulubatlı Souness
fmci arklar amiriye mezzala diyebilir miyiz nasıl 1 stili var
Başımıza bide bu acun diye şikeci çıktı. neyse o aldığı kulüp 1-2 seneye batar biter zaten. İtn gtüne sokup sokup çıkarırlar orda onuAcunu yer Terim.
Biz modern degilizmodern futbolda 6 numara diye birşey kalmadı. kafaya takmayın.
Biryerde okumustumemin misin salladın mı?
pek inandırıcı gelmedi.
Transfer gündemini takip etmekten daha zevkli bir şey yok.olm gs den ümidi kestiniz brighton mu takip ediyonuz artık. kalkın gidin pc basından hava alın biraz lan yakacaksınız contalari
Irgat gibi çalıştırıyo adamı görmedinmihocanın da acun un vereceği işe çok ihtiyaci vardi zaten
Beka konusunda senden farklı düşünüyorum Samet reis.Beka bizim için kendini kanıtlamış biri değil ama kendisi için kendini kanıtlamış gibi duruyo o yüzden rotasyona zor alırsın öyle oyuncuyu
Taylana gelince yerine kimse olmasada olur yeterki kendisi olmasın
ne acıdan daha uygun? ikisi de cok agresif adamlar degil diye biliyorum.Mendes bizim ihtiyaçlarımıza daha uygun bir oyuncu.
renktaş ben bu ucret ve imza parası arasındaki farkı anlamıyorum. neden toplam rakam uzerinden pazarlık yapılmıyor? yani 2 imza parası 3 maas isteyen biri 3 imza parası 2 maası kabul etmez mi? aydınlatırsan sevinirim.
Etobo, mevcut orta sahamızı top diye oynar. Oliviera hariç tabi.Ya işin kötü tarafı, orayı cidden dolduracak net bir 6 numara gelinmezse gerçekleşmiş transferlere, hatta eldeki performansı yükselme ihtimali olan oyunculara, hatta Yunus'a, Kerem'e bile yazık olacak. Şu ana kadar alınan oyuncular bence fiyat/kağıt üstünde performans ölçüsünde gayet iyi hamleler. Hatta ufak tefek zaaflarını/risklerini saymazsak nokta atış bile denebilir ama işte 6 numarayı almadığın veya yine Etebo gibi birini getirdiğin an hepsi boş, çünkü hepsinin peformansı yarı yarıya düşer. Hepsi tukaka olur...
girlitsh için takip ediyorum muhabirleriniolm gs den ümidi kestiniz brighton mu takip ediyonuz artık. kalkın gidin pc basından hava alın biraz lan yakacaksınız contalari
vala sonuc itibariyle dogru. acunda nası ikna kabiliyeti varsa artık karsısına alsa benle de konussa nerdeyse hiç bakmadığım survivora katılır coconat kemiririm gibi geliyo.Irgat gibi çalıştırıyo adamı görmedinmi
Her sene survivor birleşme partisine
Bu sene şl finalinde yorumcu koltuğuna
Daha yenide masterchefemi ne katılmış
Acunun kızı ft kadar programlarında boy göstermiyodur
Candaş tolganın prog kesitlerinden edindiğim izlenimde sürekli bir ft-acun ayak tenisi konusu dönüyor
Acun koskoca ftye gel diyo geliyo git diyo gidiyo anlaşılan
Saygı duyarımBeka konusunda senden farklı düşünüyorum Samet reis.
Bazı üyelerin bot olduğuna inanmaya başladım. 7/24 buradalarolm gs den ümidi kestiniz brighton mu takip ediyonuz artık. kalkın gidin pc basından hava alın biraz lan yakacaksınız contalari
adamın kareköküsün ne diyeyim sergio allah basımızdan eksik etmesin senin gibi gslilerigirlitsh için takip ediyorum muhabirlerini
ilkel miyiz biz neyiz?Biz modern degiliz