GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 325

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,8K
Sayfa
325/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grillitsch hikayesi doğruysa Brighton da yıllık 2,5m'dan imza parası + net 2,5m maaş falan ödeyemez diye düşünüyorum. Eğer başka o seviyelere çıkan takım yoksa (ki düşük ihtimal) menajeri yeniden bize dönüp ortada bir yerde buluşalım madem diyebilir, atıyorum yıllık 2'de falan anlaşma zemini arayabilir. Tabi Grillitsch ben o kadar para almasam da EPL'de oynamak istiyorum demezse.

yıllık 2.5 imza parası mı

abi delirmiş olmamız lazım 4 senede 10 eder ki bonservissiz olmasının ne anlamı kalır

yıllık 1 milyon bile fazla

toplamda 2.5 imza parası olsa neyse

Yok üstat azılı ftciydim ben burda antiftcilerle göğüs göğüse çarpışırdım

Sonra hocamın kamera önünde koça ve tayfasına(acun vs) düşman muamelesi çekip

Kamera arkasında şen şakrak sohbet muhabbet edip ayak tenisi oynadığını duyunca kendisini sildim

Bizi kimse kandıramaz
Bende öyleydim taa ki Demirören'e yanlayana kadar.

amir için mücadeleci demişlerdi a.k.a asker10 ama savunma istatistikleri haritten kötü:unsure:
1658527920140.webp

1658527933607.webp

Gelen oyunculara bakınca doğru ve başarılı transferler olduğunu düşünüyorum sedace oliveranın 4 yıl değilde 3 yıl sözleşme yapılabilinirdi…

Biraz abartılı buluyorum eleştirileri aksine genel olarak yönetimi başarılı buluyorum…

Transfer edilmeyen oyuncularında gelenler gibi kaliteli ve mali acıdanda tam isabetli olacağı kanaatindeyim…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaşayan en büyük efsanemizin acunun emir eri olması kanıma dokunuyor

Ben tv8 açmıyorum hocam program program dolaşıyor
çok duygusal yaklasıyosunuz konulara. bir araya geldiklerinde futbol bile konusulmuyordur belki. futbolun içinde olan isimleri 7/24 taraftar gibi onla yatıp onla kalkıyor sanıyosunuz. böyle bakıldıgında haklısınız. ama hayat böyle değil. hiç kızdıgım veya yanında neden var dediğim bir konu değil bunlar benim. bakıs acısı farklı büyük ihtimal. ben biraz daha soft bakıyorum bu işlere. futbolcusu da, td de bırak acunu ali kocla aksam yemeği yese bana absurd gelmez mesela. medyasından, youtube hesaplarına bize kaotik, gergin ortamlari aşıladıkları için fb ile gs yi hiç bir zaman hiç bir şekilde bir araya getiremiyoruz. bu fanatizm ve bundan kimseye fayda yok. ne zaman herkes işini layıkıyla yapar o zaman huzura ereriz. çünkü bu fanatizmi en baba gslisi de kullanıyor, en baba fblisi de. taraftar onlar için kalkan görevi görüyor çünkü. asıl arka perdede herkes kendi menfaatini düşünüyor. buna bu kadar cin gibi nesil gelmesine rağmen taraftarın ayıkamaması da cidden çok tuhaf geliyor. neyse 20 30 seneye dediğim noktaya geliriz ins.

Etebo'nun eldekileri top diye oynaması önemli değil. Takımın en kritik mevkisine yerleştirildiğinde sistemi işletecek biri olup olmaması önemli ve DEĞİL. Eldekilerden iyi bile olsa Etebo en iyi ihtimalle vasat oyuncu. Doldurmaz orayı ve kötü oynarız. Önemli olan da bu.
Valla üstar orda ben etoboyu övmek için demedim, taylanın seviyesini belirtmek için dedim. Adam küme düşürcekti bizi daha ötesi kötüsü olamaz.

çok duygusal yaklasıyosunuz konulara. bir araya geldiklerinde futbol bile konusulmuyordur belki. futbolun içinde olan isimleri 7/24 taraftar gibi onla yatıp onla kalkıyor sanıyosunuz. böyle bakıldıgında haklısınız. ama hayat böyle değil. hiç kızdıgım veya yanında neden var dediğim bir konu değil bunlar benim. bakıs acısı farklı büyük ihtimal. ben biraz daha soft bakıyorum bu işlere. futbolcusu da, td de bırak acunu ali kocla aksam yemeği yese bana absurd gelmez mesela. medyasından, youtube hesaplarına bize kaotik, gergin ortamlari aşıladıkları için fb ile gs yi hiç bir zaman hiç bir şekilde bir araya getiremiyoruz. bu fanatizm ve bundan kimseye fayda yok. ne zaman herkes işini layıkıyla yapar o zaman huzura ereriz. çünkü bu fanatizmi en baba gslisi de kullanıyor, en baba fblisi de. taraftar onlar için kalkan görevi görüyor çünkü. asıl arka perdede herkes kendi menfaatini düşünüyor. buna bu kadar cin gibi nesil gelmesine rağmen taraftarın ayıkamaması da cidden çok tuhaf geliyor. neyse 20 30 seneye dediğim noktaya geliriz ins.
Aynı fikşrdeyim isterse can ciğer olsun bizi ilgilendirmez ama

Saf taraftara alın size düşman diye hedef gösterip o hedefle içli dışlı oluyosan kalbimizden silinirsin tutarlı olsaydı en azından biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt