Serdar Alper
10 Numara!
Acunun telefon rehberinde kayıtlı kim varsa kulübün 10 km yakınından bile geçirmeyeceksin.
Grillitsch hikayesi doğruysa Brighton da yıllık 2,5m'dan imza parası + net 2,5m maaş falan ödeyemez diye düşünüyorum. Eğer başka o seviyelere çıkan takım yoksa (ki düşük ihtimal) menajeri yeniden bize dönüp ortada bir yerde buluşalım madem diyebilir, atıyorum yıllık 2'de falan anlaşma zemini arayabilir. Tabi Grillitsch ben o kadar para almasam da EPL'de oynamak istiyorum demezse.
Bende öyleydim taa ki Demirören'e yanlayana kadar.Yok üstat azılı ftciydim ben burda antiftcilerle göğüs göğüse çarpışırdım
Sonra hocamın kamera önünde koça ve tayfasına(acun vs) düşman muamelesi çekip
Kamera arkasında şen şakrak sohbet muhabbet edip ayak tenisi oynadığını duyunca kendisini sildim
Bizi kimse kandıramaz
Ne alaka hocam@Deniz Zorlu dısında bot yok
Onun paraya ihtiyaci yok bizden dünyalari kazandi yillardirAcun hariç kimse iş vermez ona
O yüzden survivor birleşme partisi,mastercheff,şl finali yorumculuğu hepsine katılıyo eli mahkum
çok duygusal yaklasıyosunuz konulara. bir araya geldiklerinde futbol bile konusulmuyordur belki. futbolun içinde olan isimleri 7/24 taraftar gibi onla yatıp onla kalkıyor sanıyosunuz. böyle bakıldıgında haklısınız. ama hayat böyle değil. hiç kızdıgım veya yanında neden var dediğim bir konu değil bunlar benim. bakıs acısı farklı büyük ihtimal. ben biraz daha soft bakıyorum bu işlere. futbolcusu da, td de bırak acunu ali kocla aksam yemeği yese bana absurd gelmez mesela. medyasından, youtube hesaplarına bize kaotik, gergin ortamlari aşıladıkları için fb ile gs yi hiç bir zaman hiç bir şekilde bir araya getiremiyoruz. bu fanatizm ve bundan kimseye fayda yok. ne zaman herkes işini layıkıyla yapar o zaman huzura ereriz. çünkü bu fanatizmi en baba gslisi de kullanıyor, en baba fblisi de. taraftar onlar için kalkan görevi görüyor çünkü. asıl arka perdede herkes kendi menfaatini düşünüyor. buna bu kadar cin gibi nesil gelmesine rağmen taraftarın ayıkamaması da cidden çok tuhaf geliyor. neyse 20 30 seneye dediğim noktaya geliriz ins.Yaşayan en büyük efsanemizin acunun emir eri olması kanıma dokunuyor
Ben tv8 açmıyorum hocam program program dolaşıyor
Valla üstar orda ben etoboyu övmek için demedim, taylanın seviyesini belirtmek için dedim. Adam küme düşürcekti bizi daha ötesi kötüsü olamaz.Etebo'nun eldekileri top diye oynaması önemli değil. Takımın en kritik mevkisine yerleştirildiğinde sistemi işletecek biri olup olmaması önemli ve DEĞİL. Eldekilerden iyi bile olsa Etebo en iyi ihtimalle vasat oyuncu. Doldurmaz orayı ve kötü oynarız. Önemli olan da bu.
Ordada içime atmıştım aysal başkanıma cephe almıştımBende öyleydim taa ki Demirören'e yanlayana kadar.
karıstırmıs olabilirim baska deniz miydi o?Ne alaka hocam
Renktaş daha çalışkan ve hareketli bir oyuncu. Sergio'nun yanına çok daha uygun olur. Bir de Carvalho Angola doğumlu gerçekten 30 yaşında olduğuna pek inanmıyorum.ne acıdan daha uygun? ikisi de cok agresif adamlar degil diye biliyorum.
Tamam yazan mikarıstırmıs olabilirim baska deniz miydi o?
mesajları alıntılayıp sadece ok yazan.
İlgili kanunu şimdi bulamam üşeniyorum ancak,kaynak varsa atar mısın?
Aynı fikşrdeyim isterse can ciğer olsun bizi ilgilendirmez amaçok duygusal yaklasıyosunuz konulara. bir araya geldiklerinde futbol bile konusulmuyordur belki. futbolun içinde olan isimleri 7/24 taraftar gibi onla yatıp onla kalkıyor sanıyosunuz. böyle bakıldıgında haklısınız. ama hayat böyle değil. hiç kızdıgım veya yanında neden var dediğim bir konu değil bunlar benim. bakıs acısı farklı büyük ihtimal. ben biraz daha soft bakıyorum bu işlere. futbolcusu da, td de bırak acunu ali kocla aksam yemeği yese bana absurd gelmez mesela. medyasından, youtube hesaplarına bize kaotik, gergin ortamlari aşıladıkları için fb ile gs yi hiç bir zaman hiç bir şekilde bir araya getiremiyoruz. bu fanatizm ve bundan kimseye fayda yok. ne zaman herkes işini layıkıyla yapar o zaman huzura ereriz. çünkü bu fanatizmi en baba gslisi de kullanıyor, en baba fblisi de. taraftar onlar için kalkan görevi görüyor çünkü. asıl arka perdede herkes kendi menfaatini düşünüyor. buna bu kadar cin gibi nesil gelmesine rağmen taraftarın ayıkamaması da cidden çok tuhaf geliyor. neyse 20 30 seneye dediğim noktaya geliriz ins.