GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 350

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,8K
Sayfa
350/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.5 Milyon'a Wakame net alınır bu arada en az 5 maç çözer bu bile parasını çıkartır gibi. Ama Wakame gelirse kanat rotasyonu biraz sıkıntı olabilir Yunus-Kerem-Wakame yedek bırakmanın zor olacağı 3 isim.

Selam arkadaslar, kombineyle ilgili sorum olacakti.

Kombineleri hangi site üzerinden alabiliyoruz? Resmi sitemizde herhangi bi yer bulamadim. Bi de passoligi de internet üzerinde alabiliyoruz degil mi? Onun da linkini atsaniza size zahmet. Selamlar.

Ayrica su an ki kombine ve stad plani hakkinda nerden bilgi alabilirim..? Hangi alanlarda kombine yeri kaldi gibi falan.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Selam arkadaslar, kombineyle ilgili sorum olacakti.

Kombineleri hangi site üzerinden alabiliyoruz? Resmi sitemizde herhangi bi yer bulamadim. Bi de passoligi de internet üzerinde alabiliyoruz degil mi? Onun da linkini atsaniza size zahmet. Selamlar.

Ayrica su an ki kombine ve stad plani hakkinda nerden bilgi alabilirim..? Hangi alanlarda kombine yeri kaldi gibi falan.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bitti sanırım kombineler geçen gün teşekkür ediyordu resmi site bitti teşekkürler diye.

bu evander sahada en çok nereye konumlandırıyor kendini. rakip ceza sahası çevresi mi yoksa iki kutu arası gidip geliyor mu?

Benim gördüğüm, takımında 3-4-3 oynadıklarında orta ikilide merkez orta saha olarak oynuyor, o zaman merkezde konumlanıp boşluklara deplase oluyor ve final pas/dribling kovalıyor. 3-5-2 oynadıklarında 10 numara gibi bir tık önde konumlanıyor ama sanki o zaman daha serbest takılıyor. Videolardan yorumladığım çok da iddialı olmayan bir çıkarım bu yani, oyuncuyu çok izledim de emin konuşuyorum sanılmasın.

10 no ya kim gelecekse uzaktan şut özelliği mutlaka olmalı.

Bir futbolcuda şut tekniği çok önemli özellikle ofansif oyuncularda.Aksi taktirde gol sayısı çok azalır.

Bizde keremin kötü yunusun kereme göre iyi ama ortalama sayılır.seferoviçde o kadar iyi değil..
Bunlar hiç hesaplanmıyor.Ondan sonra neden gol atamıyoruz diye dövünüyoruz.

Çok istenen evanderinde şut tekniği kötü,sert vuruşlar yapamıyor.
Israrla her sene aynı hataları yapıyoruz.Taraftarından başımızdakilerden farkı yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_1369.webp

Evander gelirse Çikaldau efekt yapma ihtimalini çok az görmüyorum. Hem oynadıkları ligler hemde istatistikleri birbiriyle benzer alınıyorsa da umarım makul bir bonservisle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt