GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 351

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
540,6K
Sayfa
351/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evanderin 3 maçını izledim 4-3-3 ün orta 3 ünün solunda oynadı 2 sinde birinde de 5-2-3 ün ikilisinde oynadı. Adam playmaker. 10 no oynamadı bu maçlarda. Ayaklar tertemiz. Sertlik cica kadar. Adam kovalıyor ama hamle yok. Bize hala ikinci santrafor oynayacak adam lazım yani .d

FYNiwaSWIAACT68
Muslera'mı yohh artık

Bu 11'i kaale almamız beklenemez

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ulan ligin ilk maçına 6no. da berkan/Taylan ikilisinden biriyle çıkacaz. benim bu transfer dönemi hayallerim çok başkaydı yine kurtulamadık

bu evander oyun tipi olarak leminaya benziyor aynen

tam bir cm oyuncusu gibi

cicaldao yerine aliniyor anladigim kadariyla

Alın Sanson’u 8’e Oliveria’yı atalım 10’a bu arada kendisine pek ısınamadım onuda söyliyeyim. 6 numara forvet ve bir sol-sağ açık tamamdır. Duruma göre de stoper alınabilir.

Süper oynadı grup maçlarında. Maçları izlemiyorsun herhalde.
Gol yemedik zaten renktaş grup maçlarında

Bir tek Rus ekibinden yemiştik yanlışım yoksa

Ama Muslera'lık bir durum yoktu

Takım halinde çok iyi savunma yaptık

Benim hatırladığım tek pozisyon Cengiz'in şutunu çıkardığı pozisyon idi

Herkes transferi 2 günde yapıp bitiriyor, bizim transferlerde yedi sülalesi dahil ilk bindiği kadın bile olayın içine giriyor.

#Diawara's transfer to #Galatasaray is increasingly unlikely (#Buruk, the Turkish coach, would have discarded the option in the past few hours). For the #ASRoma the mission of finding accommodation for the midfielder has continued for over a year.

avrupa ligi grup aşaması maçlarını tekrar izle o zaman. Muslera dünyalar çıkardı o maçlarda.
Valla ben hatırlamıyorum Emrah

Benim tek hatırladığım pozisyon Cengiz'in şutunu çıkardığı pozisyon

Onun dışında takım halinde çok iyi savunma yaptığımız ve pozisyon vermemiz

Evanderin 3 maçını izledim 4-3-3 ün orta 3 ünün solunda oynadı 2 sinde birinde de 5-2-3 ün ikilisinde oynadı. Adam playmaker. 10 no oynamadı bu maçlarda. Ayaklar tertemiz. Sertlik cica kadar. Adam kovalıyor ama hamle yok. Bize hala ikinci santrafor oynayacak adam lazım yani .d
Hem sergio hem evander 2'si bir arada yumuş kalır diyebilir miyiz orta sahamız.

Dolberg hem yeri gelince target man olabilecek, hem de 2. forvet olabilecek özelliklere sahip sanki ha, o açıdan mantıklı transfer olabilir. Tabi ayrıca ofansif orta saha da gelirse sık sık Seferovic-Dolberg'den birinin yedek kalması gerekecek gibi duruyor, umarım sorun çıkarmazlar. Sıcak bakıyorum ben yine de.

Gol yemedik zaten renktaş grup maçlarında

Bir tek Rus ekibinden yemiştik yanlışım yoksa

Ama Muslera'lık bir durum yoktu

Takım halinde çok iyi savunma yaptık

Benim hatırladığım tek pozisyon Cengiz'in şutunu çıkardığı pozisyon idi
İçerideki Lokomotif Moskova maçında inanılmaz bir top çıkardı. O golü yesek lider çıkamazdık. Marsilya maçında da 1'i penaltıdan 2 gol yedik. Penaltıyı da çıkarmıştı da dönen topu tamamladı Milik.

Hem sergio hem evander 2'si bir arada yumuş kalır diyebilir miyiz orta sahamız.
Kalır üstad ama Okan Hoca zaten 3 cm ile oynamak istiyor. Griliş de sert değil o da cm gibi. Hoca oyun stiline uygun adamlar almaya çalışıyor. Ya 4-4-2 ye dönecekti oyun içinde joao alıp yada 4-2-3-1 i oynayacak 3 8 ile oynayacaktı. Joao fenere gitti bize diğer seçenek kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri