Emrah Duvar
Taçsız Kral
ilk bana girişir o zaman Erden Bey. 1 ev hediye etsin susayımErden Timur: basında EVANDER yazan herkes hesap versin şimdi!!
ilk bana girişir o zaman Erden Bey. 1 ev hediye etsin susayımErden Timur: basında EVANDER yazan herkes hesap versin şimdi!!
Muslera'mı yohh artık
Süper oynadı grup maçlarında. Maçları izlemiyorsun herhalde.Muslera'mı yohh artık
Bu 11'i kaale almamız beklenemez
avrupa ligi grup aşaması maçlarını tekrar izle o zaman. Muslera dünyalar çıkardı o maçlarda.Muslera'mı yohh artık
Bu 11'i kaale almamız beklenemez
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gol yemedik zaten renktaş grup maçlarındaSüper oynadı grup maçlarında. Maçları izlemiyorsun herhalde.
Valla ben hatırlamıyorum Emrahavrupa ligi grup aşaması maçlarını tekrar izle o zaman. Muslera dünyalar çıkardı o maçlarda.
Hem sergio hem evander 2'si bir arada yumuş kalır diyebilir miyiz orta sahamız.Evanderin 3 maçını izledim 4-3-3 ün orta 3 ünün solunda oynadı 2 sinde birinde de 5-2-3 ün ikilisinde oynadı. Adam playmaker. 10 no oynamadı bu maçlarda. Ayaklar tertemiz. Sertlik cica kadar. Adam kovalıyor ama hamle yok. Bize hala ikinci santrafor oynayacak adam lazım yani .d
İçerideki Lokomotif Moskova maçında inanılmaz bir top çıkardı. O golü yesek lider çıkamazdık. Marsilya maçında da 1'i penaltıdan 2 gol yedik. Penaltıyı da çıkarmıştı da dönen topu tamamladı Milik.Gol yemedik zaten renktaş grup maçlarında
Bir tek Rus ekibinden yemiştik yanlışım yoksa
Ama Muslera'lık bir durum yoktu
Takım halinde çok iyi savunma yaptık
Benim hatırladığım tek pozisyon Cengiz'in şutunu çıkardığı pozisyon idi
Kalır üstad ama Okan Hoca zaten 3 cm ile oynamak istiyor. Griliş de sert değil o da cm gibi. Hoca oyun stiline uygun adamlar almaya çalışıyor. Ya 4-4-2 ye dönecekti oyun içinde joao alıp yada 4-2-3-1 i oynayacak 3 8 ile oynayacaktı. Joao fenere gitti bize diğer seçenek kaldı.Hem sergio hem evander 2'si bir arada yumuş kalır diyebilir miyiz orta sahamız.