GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 352

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
540,6K
Sayfa
352/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

#Diawara's transfer to #Galatasaray is increasingly unlikely (#Buruk, the Turkish coach, would have discarded the option in the past few hours). For the #ASRoma the mission of finding accommodation for the midfielder has continued for over a year.

aslan hocam Dik duruyor

Bu cicaldauyu alanlar nasıl izlemiş, scout raporlarını nasıl okumuş bilmiyorum. Sahada sıfır sorumluluk alan bir oyuncu tam bir casper, görev adamı olarak kullanılabilir belki işte.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamları izleyen scoutlar hala görevinin başında..takımı 13. Yapmış sözleşmesi bitmiş adamların dışında yetersizler ordusundan hala gidenler yok.Galatasaray kimin umrunda ki..
O scoutlar şimdi evander yetersizi için çaba sarfediyorlar..muazzam iş yapıyorlarlar ya yüzde 10 ile başarı sağlayam adamlar hala bu klüpde görev almaya devam ediyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer dönemi fiyaskosunun sebebi plansızlık. Bir oyuncu alıyorsun, oynatmak istediğin sisteme tezat. Oliveira aldın, yanına Evander ya da Harit bakıyorsun, birbiriyle alakası yok. Bunlar da Pedro'nun alternatifleriydi bu arada. Hepsi ayrı dünya. Grillitcsh kovalıyorsun, Oliveira-Gri-10 mu yoksa 6 mı olacak? 6'lı sistem defansif, 10'lu sistem ofansif olmayacak mı? Santrafor arıyorsun, çift oynayacağım diyorsun, orta saha kurgusu asla uygun değil. Kurmak istediğin de uygun değil.

Takımın eksikleri de bir yıldır göz önündeyken, bu plansızlık ve pasifliği affedemiyorum. Özbek ve Cenk Ergün'den beklentimiz yoktu ama Erden Timur hayal kırıklığı an itibariyle.

Ben de çok Muslera kurtarışı hatırlamıyorum şu an ama içerideki Marsilya maçı mıydı neydi, aslında en ofansif oynayıp en çok pozisyona girdiğimiz maçtı ama onda baya bir pozisyon vermiştik dönem dönem, zaten 4-2 bitmişti. Kurtardıysa onda kurtarmıştır birkaç tane.

İçerideki Lokomotif Moskova maçında inanılmaz bir top çıkardı. O golü yesek lider çıkamazdık. Marsilya maçında da 1'i penaltıdan 2 gol yedik. Penaltıyı da çıkarmıştı da dönen topu tamamladı Milik.
Evet şimdi izledim özetleri marsilya maçında bir penaltı çıkarmış

Bir de lokomotif maçında çok net bir topu çıkarmış

Onun dışında çok aman aman bir performansı yok ama

Bana ilginç geldi ilk 11'de olması

Bu arada özetleri izlerken fark ettim

Morutan ilk Lazio maçında müthiş top oynamış

Grillitsch'in imza parası yüksek gelmişti de şimdi bonservisle alacağın oyuncunun toplam maliyeti de aşağı yukarı aynı paraya denk geliyor. Kusura bakmayın yanlış anlaşılma olmuş deyip tekrar oturalım masaya.

4231 veya 4141 oynicaksak Evander olivieira ve dmc uyumlu degil bence

-evander—tempolu b2b(ndiaye tarzi)
—-—grillitsch——

Veya

—————xx———-
Xx——-gezgin forvet—-xx
—-oliviera—-grillitsch—-

Böyle daha iyi olurdu

Grilish gercekten senelik 2.5 imza parasi istiyorsa yonetim dogru yapmis ama basina anlastik gibi lanse edilmesi faciaydi. Sanki Kante de 10 milyon istiyor. Dogruysa babasina da 2 milyon
12 milyona Torreia alirim daha iyi veya Pereira icin sansimi denerim

FYVqGQOXwAE0R-V

Kalır üstad ama Okan Hoca zaten 3 cm ile oynamak istiyor. Griliş de sert değil o da cm gibi. Hoca oyun stiline uygun adamlar almaya çalışıyor. Ya 4-4-2 ye dönecekti oyun içinde joao alıp yada 4-2-3-1 i oynayacak 3 8 ile oynayacaktı. Joao fenere gitti bize diğer seçenek kaldı.
Griliş'in en beğendiğim yanı zaten sert olup olmamasından ziyade baskı altında top çıkarma, bağlantı kurma kabiliyeti. Taylan'dan sonra messi gibi göründüğü için gözümüze en çok bu sebeple yükseldik buna zaten. Evander 8/10 arası bir topçu, aldık diyelim hadi, yine de 6 kocaman bir boşluk. Adam yiyen 6 istemiyorsa hoca, griliş ve carvalho'dan başka bir seçenek yok önümüze gelen bu yapıda. Bu şekilde 3'lü yaparsak yine fena olmaz ama sağa sola saldıran bir n'diaye çok güzel dururdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri