Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben avrupadan bir takım olsam hemen yunsuu keremi filan isterim

muhtemelen ikisini 3-5 milyona satarız biz

elindeki değerlere kelepir muamelesi çeken bir kulüp imajımız var

Reis kesinlikle mantıklı yazdığın şey ideali budur ama inan bizim ligi fazla abartiyoruz..
Dün bjknin şampiyon olduğu kadroyu konuştuk genelde josef-atiba-neciple oynadılar sezon basi bu heriflerle şampiyon olacaklarına ihtimal bile vermezdik ama bir şekilde coşup oldular..
Grilisch-Oliveira kağıt üstünde uyumsuz gibi duruyor ama bu herifler yıllarca üst liglerde oynadı oyun görüşü top tekniği bizim bir cok hucumcu geçinen orta sahadan eminim daha iyidir..
Bu şekilde bile olsak benim en büyük isteğim gelen isimlerin hareketli olması ceza sahası kosulari-pas istasyonu olma-savunmadan top çıkarırken boş alan yaratma gibi..
Topa sahip olan düzgün pozisyon alan bir takım olabilirsek işin savunma kısmıni da bir şekilde cozecegimizi düşünüyorum..
Umarım ilaveten dediğin tarzda bir orta saha alınır dün biri yazmıştı Grilishtchi stoperde de kullanabiliriz diye en azından bir cok mevkide alternatif oluşturur..
Şampiyonlar liginde Benficayı Selçuk-Wesley-Bilal orta sahası ile 2-1 yenmiştik.
1658322231644.png

yalnız ulucanın anlattığına göre motz haklı

ikisi de rakibi uzun mesafe kovalayacak ve ısıracak izlenimi almadım anlatılanlardan

Bunu da düzgün saha yerlesimiyle çözmemiz lazım.. Geçen sene duran toplar ve sonlandirilamayan atakların hepsi başımıza bela oldu ..
Okan basaksehirde irfan-mahmut-aleksicle bile bu işi cozmustu topun değerini bilmek kritik nokta bu da ön tarafa dusuyor

fbnin az alkmaar maçları cok guzel,bi de bjknin valeranga ve brugge macları

Aslında bu durumu doğru anlatabilirsek, bir şekilde pazarlayabilirsek futbolcuların öncelikle tercih edeceği bir kulüp olabiliriz. Mobbing uygulamayan, tehdit etmeyen oyuncunun görüşüne saygılı ve hoşgörülü bir kulübüz sonuçta. Ve bence bu GS kültüründen gelen bir husus.

Valla işin goygoyu bir kenara max 6-7 milyona çözer bir takım istese Yunus'u ki bence bedava şu piyasada bizimkiler de satar eminim yerine kimseyi almadan

Hamzayı ciddi şekilde düşünmeliyiz, dün gösterdiği deliciliği gösteren bi oyuncumuz olmadı uzun zamandır. Gedsonun 5 maçta yaptığını tek maçta yapıyor çocuk topu aldığı gibi rakip kaleye doğru driplinge başlıyor

Valla işin goygoyu bir kenara max 6-7 milyona çözer bir takım istese Yunus'u ki bence bedava şu piyasada bizimkiler de satar eminim yerine kimseyi almadan

bu iş ciddi ve gerçek bir eleştiri yok

marcaonun ve mohammedin kesinlikle başarısız operasyonlarla gönderildiği çok açık

marcaonun herşeye rağmen kim kadar etmemesi inanılmaz bir şey

satmıyorum demek bu kadar mı zor

mohammedi şu fiyatlara satacağıma 4. santrafor olarak tutarım daha iyi

Hamzayı ciddi şekilde düşünmeliyiz, dün gösterdiği deliciliği gösteren bi oyuncumuz olmadı uzun zamandır. Gedsonun 5 maçta yaptığını tek maçta yapıyor çocuk topu aldığı gibi rakip kaleye doğru driplinge başlıyor
hamza kadroya giremiyorsa zaten kapatsınlar altyapıyı falan.

Schalkedeyken takip ederdim. Teknigi ve driplinligleriye burada is yapmama ihtimali dusuk ama mental olarak buyuk soru isareti? Dk oncesi kasarsa okan hoca da mental yonden biraz torpulerse is yapar burada. Hatta pl falan bile yapabilir sonrasinda ama dibi de gorup kadro disi da kalabilir. Hersey mumkun
Evlendikten aile kurduktan sonra mental olarak toparlanmış diye okudum bir kaç yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt