- 29 Temmuz 2011
- 17.203
- 8.783
- 1.588
Griliç noldu beyler takip edemedim çarşamba belli plur filan deniyordu sürekli orta saha yok hala takımda gergin bekleyiş devam mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kingnat ı sever misin ahbert
şeye takılmışlar.hamza topu ayagından gec cıkarıyor,sağa sola pas verse falan diye...bu cocuk bi 90 dk cıkarmadı henuz.hamzayı benden iyi tanıyan yok.hamzanın en sevdiği iş derin pas,topu aldıgındaHamzayı ciddi şekilde düşünmeliyiz, dün gösterdiği deliciliği gösteren bi oyuncumuz olmadı uzun zamandır. Gedsonun 5 maçta yaptığını tek maçta yapıyor çocuk topu aldığı gibi rakip kaleye doğru driplinge başlıyor
şeye takılmışlar.hamza topu ayagından gec cıkarıyor,sağa sola pas verse falan diye...bu cocuk bi 90 dk cıkarmadı henuz.hamzayı benden iyi tanıyan yok.hamzanın en sevdiği iş derin pas,topu aldıgında
şurdaki pasa bak
bunu sık yapar,bi de uzak köşeye plaseyi alışkanlık edindi.dar açı,uzak açı farketmiyor
Değilfatih terim herkesten daha değerli
sporda ondan iyisi yok.ulkenin en iyisi sporda herif olarak
Sallamak ile neyi eksik olduğunu söylemek başka şey.Hamza'ya sallayan adamlar 1 yıl boyunca Taylan orta sahada yeterli dediler çok kafaya takmamak lazım
Hoca net gergin. Sanki kadroya almadığı oyunculara bakar gibi bakmış.
Ünal Aysal veya Burak Elmas'a tokalaşıyor gibi
eksikleri farklı şeyler.uzun süre oynasın,tartısırız broSallamak ile neyi eksik olduğunu söylemek başka şey.
Ergin Ataman var spor tarafından bakarsan.sporda ondan iyisi yok.ulkenin en iyisi sporda herif olarak
basketbol futboldan sonra gelir.ikisi de bize ait,tadını cıkaralımErgin Ataman var spor tarafından bakarsan.
Gördüğümü söyledim la izlediğim maçlarında. Çocuğu çok beğendim ben ama gelistirirse eksikleri 2 seneye üst düzeye gidereksikleri farklı şeyler.uzun süre oynasın,tartısırız bro