Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi superligden devreye giren olmus diyor hemen arkasina ama gsli yetkilerle konustum sorun yok dediler diyor. Ulan ank kafana dagitsam bikere

Naci inanilmaz yalan soyluyor.

1. Trabzon zaten adami 2 aydir istiyordu, Hasan Tuncelin tweet tarihlerine bakabilirsiniz.
2. Asil biz devreye girip, isi bitirmek noktasina geldik guya
3. Grillitschin babasi aptal degil tabi, 2,5m euro da ister 3 de ister.

Arti ben Grillitsch gibi adamin sadece 1,5m euro imza parasi ve 1,5m euro maasla asla ikna olmayacak tur bir oyuncu. Minimum 2,5m senelik ve en azindan 2m euro nakit imza parasi isterler.

Olay bastan kolpa bence.

Bi superligden devreye giren olmus diyor hemen arkasina ama gsli yetkilerle konustum sorun yok dediler diyor. Ulan ank kafana dagitsam bikere

Yaw vinla Allahin cezasi TS bizden önce devredeydi zaten yabanci basin da yazdi Bunu ve oyuncu TS red ettigi de bilinirken utanmadan cikip yalan yaziyor yaw Tier 5 bile degil Tier 6 Tier 7 olmasi gerek

Eger 2 orta saha alacaksak yönetim artik 2ciyi getirmeli. Grilis le gene ugrasin ama digeri gelmeli artik

ts bu herifle 2-3 hafta önce ilgilendi ve reddedildi şimdi biz alacakken trabzonu kullanmak istediler onlar da sırf biz ucuz almayalım diye devreye girdi bildiğin kahpelik yapıyorlar tabi ts kadar grillischt de aynı kahpelige basvurdu

Haberi dingolara servis etmeden bitirseler trasnferi iyi oalcak artık.

Kadir dedesi serzenişinde haklı ama gsli isen tutarsın kıçını 2 gün haberi vermek için...

Bonservisi yokken griliş'i 1m falan için elden kaçıracaksak bize taylan müstahak. Bonservisiyle ayni kalitede oyuncu alsan kat kat fazla maliyete gireceksin zaten ve en çok ihtiyaç duyduğumuz mevkii burası. Guaye hadi neyse dedik adam gelmek istemedi vs., bunu kaçırmazlar inşallah denildiği gibi sadece 1m ise durum.

Giriliş ile ilgili özel mesajıma yeni foto geldi malesef :cry:

Griliş Ts'de
indir.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt