Emre Bari
Berlin Panteri
ben degil kaynak o sekilde bilgi verdi. O baya emin. Bitti diyor. Alman kaynak. Brightonu red etmis.
heyecanlandım
ben degil kaynak o sekilde bilgi verdi. O baya emin. Bitti diyor. Alman kaynak. Brightonu red etmis.
Marcao’nun yerini kesinlikle dolduramaz. Çok ciddi güç kaybederiz.
Bu kim musap falan mıben degil kaynak o sekilde bilgi verdi. O baya emin. Bitti diyor. Alman kaynak. Brightonu red etmis.
şu twitter sayfalarını forumda yasaklayamıyor musunuz?Transfersimo yasaklanmıştır.
Gsc yönetim kurulu üyesi, adının birincisi, liboşların kralı Onur Liboş
Bencilliği çözebilirde top kaptırmasi doğal. Çocuk hızlı ve birseyler deniyor. Doğal olarakta topu kaptırma şansı var. Zaten onuda yapsa bizde oynamaz. Genel söylüyorum : elimizdekinin kıymetini çoğu zaman bilmiyoruz.Cok bencil, cok top kaybediyor. Genelde kerem ile ataga gectigimiz zaman, topu hemen kaybediyoruz. Kesinlikle keremin kendine gelmesi icin bi oyuncu alinmasi lazim…
Kardesim kaç sefer gelip Burda kaynaksiz paylasim yapiyorsun kaynak ver ya da vinlaGrillitsch Galatasarayimiza hayirli ugurlu olsun beyler.
Sözcü fb'nin sözcüsü artik ciddiye alma 5 yıldız kullanan gazete paçavralarından birisiHani geçtiydi 33 testten.
Mümkünatı olduğunu düşünmemekle birlikte anlamadığım hususlar olduğu için cevap veremem.şu twitter sayfalarını forumda yasaklayamıyor musunuz?
direk sayfa uzantısını yasaklayın paylaşan mesajlara uyarı gelsin "yasaklı link" şeklinde.
nwakame duyumu var mı
Misal.Mümkünatı olduğunu düşünmemekle birlikte anlamadığım hususlar olduğu için cevap veremem.
@Emrah Yıldırım a sormak lazım
bu çok iyi olur, bir gece ansızın yasaklanan kaynağı herkesin bilmesi zor.Misal.
(https://twitter.com/ertansuzgun) /status/1548763310991998976
şu parantez içerisinde aldığım kısma bir müdahale olabilirse olur da onu yapacak adamı bulmak mesele.
Palavraci Haluk mu ?Sanki birazdan Haluk falan tweet atacak da ortalık hareketlenecekmiş gibi bir hava.