Tugay Nidag
Büyük Kaptan
Lyona Mendes ver deriz, onlar hayir der. O olmhyorsa Kawedereyi satarmisin deriz ve yine hayir derler. E o zaman bari Cenki verin deriz, ve 6 No + forvet pesinden kosarken stoperle geri döner Cenk Ergün.
İlle bir zurna kitlenecek ekibimize kaçarı yok , clean sheet bir transfer sezonuna hasretiz.
5m ovveratander için çok iyi para neyini kabul etmediler acabaHem bu yaz oyuncuyu satacağız diyor, hem de teklif beğenmiyorlar. Beğenmemeye devam ederler umarım. 31.08'e kadar sakar adamı ne yapacağız.
marsilyalıların yaptığı kadrolarda luis suarezi görüyordum da ben uruguaylı olanı alıyorlar sanıyordum![]()
Luis Suárez - Oyuncu profili 23/24
Luis Suárez, 25, Kolombiya ➤ UD Almería, 2023'den beri ➤ Forvet ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 2 Ara 1997, Santa Marta, Kolombiyawww.transfermarkt.com.tr
mrsilya bunu almöış beee, pedro diye takıldık kaldık pedroyu donunda sallar bu çocuk
Ne yaparsak yapalim yerli kurali dogasi geregi kilitliyor bence kadro planlamasini. Rahat edebilmek icin banko oynayacak 6 yerli lazim, o kadar fazla Turk topcu da maalesef yok. Bence kalkacak zaten sinir o yuzden bir sene disimizi sikalim. Kanatlarda bir yerli, stoperde bir yerli banko olacak zaten. Diger her mevkide yabancilar cok iyi oynarsa Muslera kesilir, aksi takdirde en kotu oynayan yabanci gider, o kadar buyuk problem degil benceYani işte o zaman öyle bir durumda sıkıntılı bir seçim yapma pozisyonuna düşmememiz için sevdiğimiz, güvendiğimiz yabancılarımızdan birinin sakat veya aşırı formsuz olması lazım. Bunu da hiçbirimiz baştan istemeyiz. Mert Müldür'ün maliyetleri bakımından kısmen haklısın, yani 2 üst düzey sağ bek alıp birini yedek bırakmak çok mantıklı değil şu aşamada. Kaan ise söylendiği gibi Mert'e kıyasla makul fiyatlıysa düşünülebilir çünkü hem sağ bek, hem stoper, hem de 6 numara oynayabiliyor. Çok durumda ilk yerli tercih olarak sahaya atılabilir. Mert denk gelir alınırsa da Dubois'ten önce PVA'yı kesebilir ama o da Kazımcan'ı çok boşa düşürür. Biraz kilitledik kendimizi açıkçası yerli kuralı bakımından...
Yaklaşık 2 ay sahalarda olmayacak diye biliyorumSakat adamı alacaklar herhalde. inanılmaz
Joao Pedro'nun menajeri Piccioli, Fenerbahçe'den yeni isteklerde bulunduğu için görüşmeler uzadı.
(Calcio Casteddu)
Evander'i mi alıyoruz?Yaklaşık 2 ay sahalarda olmayacak diye biliyorum
Erden timur Danimarkaya gidiyor diyolarEvander'i mi alıyoruz?