Takimda skor yapabilecek profilde oyuncu eksikligi var mi sence ne dusunuyorsun. Mevcut topcular arasindan kim skor yapar bu sezon
Olmaz olur mu. Asagida verecegim rakamlar ortalamadir:
- Seferovic, 14 gol
- Kerem, 10 gol
- Yunus, 8 gol
- Akbaba, 7 gol
- Gomis, 6 gol
- Kilinc, 2 gol
- Diger, 10 gol
Totalde 57 gol ediyor. Ki bence nispeten iyimser davrandim. Gecen seneden fazla ediyor Seferovic ve Yunus var bi de Gomis tum sezon oynayacak diye ama bu kadar golle sampiyon olma ihtimalimiz yok. 2014-15 sezonu 60 gol atarak sampiyon olmustuk ama mac sayisi daha azdi bir de tek farkli 15 galibiyet almisiz bir daha o kadar sansli olmayiz gibi.
O sebeple 11'e alacagimiz 6 ve 10 disinda bize 1 orta saha alternatifi, en az 1 kanat alternatifi (gidenlere gore 2), 1 de hucumcu lazim tercihen hucumun her yerinde oynayabilen biri. Savunma yedeklerini saymiyorum
Bence yarinki toplantidan sonra bir kanat bir alti bir de on numara ismi cikar. Iyi isimler cikmazsa gg iyi isimler ciksa bile alir miyiz muamma, bu sezonu nadasa biraktim kafada
Bugun Konya'yi izledim cok iyilerdi bizim o seviyelere gelmemiz dogru transferlerle bile en iyi ihtimalle 4-5 ay surer. Basaksehir baya kotuydu ama oyuna agirlik koyup kaleye gidebildiler. Fener'le guluyoruz egleniyoruz ama cok iyi bir hocalari ve dipsiz cuzdanlari var. Bjk komik durumda ama gercekci olmak gerekirse ne yapip edip ilk 5'te bitirmeyi hep basaran bi takim (son 40 sezonda sadece iki kez ilk bes disinda kalmislar biri gecen sezon) sampiyonluk yarisinda bizden kotuler ama ucunculuk isinde cok uzmanlar. Bizim camianin salan bir yapisi var olmayacak gibi oldugunda. Trabzon oyuncu kaybetmedi Avci uyuz gibi Avrupa maclarinda rotasyon yapacaktir ondan cok etkilenmezler asla gecen sezon gibi olmayacak ama yani bizden iyi olduklari asikar. Alanya, Antalya, ADS, Karagumruk, Kasimpasa ve Sivas gibi surpriz yumurtadan sezon cikarabilecek takimlari da hesaba katarsak isimiz is. Bence hedef altyapidan gencler kazanmak, eldeki oyuncularin degerlenmesini saglamak ve Turkiye Kupasi'ni almak olmali. Gercekci olarak kupaya odaklanirsak aliriz
Tabii tum bu dediklerim yarinki toplantidan sonra cikacak isimlere bagli olarak taca cikabilir. Bir duysak Gbamin, Demme, Bakayoko, Torreira vs. ayari bir alti numara ve helalinden skor katkisi yapacak bir on numara geliyor isin rengi degisir. Bu tip herkesin yarista oldugu sezonlarda ipi hep biz gogusluyoruz bir sekilde kendimizi yarisa atarsak gerisi gelir ama iste su noktada oyle isimler gelmeli ki manyak bir sinerji olusmali. Imkansiz da degil sirf Grillitsch ismi bile 2 gunlugune havayi acayip sekilde degistirmisti. Bence forvet, kanat vs. transferlerini guzel cozecekler cunku cok acele etmiyorlar cok acil lazim degil iyi firsatlar da dogacaktir o pozisyonlarda