GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 235

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,3K
Sayfa
235/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1658483121631.webp

Kaynaginizi aciklamazsaniz ip ban geliyor

Yönetim

Twitter'dan paylasdiginiz duyumcular kaynakmi belirtiliyor? Kaynagimi niye aciklayayim? Internet'den felan filan almiyorum haberlerimi.

Brighton ismini size önceden verdimmi? verdim. Grillitsch Brighton teklifini red etti. Brighton yeni ve daha yüksek bir teklifle gelirmi? Beklemek lazim ama red eddince en yüksek teklifi veren biz kalmis olduk suan. Oyuncu beklemede. Kaynagim Brightonun teklifi düsük olunca bu is bizim lehimize bitecek diye bilgi gecti bende size aktarmak istedim cünkü sonucta hepimiz bu renklere gönül vermisiz ve heyecanla bekliyoruz.

Bu ara Amiriyle alakali Almanyada kimse Galatasarayi bagdasdirmiyor. Medyada yansiyan bütün haberler Trt Sporun yaptigi haberden esinti suana dek bir girisim yok bu konuda.

Nevzat'a göre;

Schalke 04'le 4 milyon euroya el sıkışılmış
Harit'in Galatasaray'dan istediği yıllık ücret 3 milyon 500 bin euro
2 milyon 500 bin euro ayrıca 1 milyon euro başarı bonusu önermişiz

Sarı-kırmızılılar ile Faslı oyuncu arasında pazarlıkların ise sürdüğü öğrenildi
O maaşa imza attığın adamı tövbe satamazsın. Zaten disiplin sorunları var. Elimizde patlar resmen.

Bence bazı menajerler bazı kulüpleri fiyat arttırmak için özellikle işin içine katmakta. Kimse bir anda aynı oyuncuya çullanmaz. Büyük dolaplar dönüyor bu transfer işlerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt