GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 236

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,3K
Sayfa
236/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haritin biçok asisti yenmiş olabilir shalkenin kötü zamanında.bizdede anholtun en az 10 asisti yendi bu sezon.yalan mı?bi ara maç bası 2 asisti yeniyodu anholtun.son vuruşlar önemli.

öte yandan harit daha 25'ine yeni basmış biri.yani asıl sezonunu henuz yaşamamış,10 gol 10 asisti buldugu bi sezon olsa biraz daha zorlaşırdı almak.genc yasta almanyaya gitmiş,oynamış ve olgunluk döneminde de degil henuz tam.daha 2 senesi var o döneme.olursa heycan verici bi stili var ve bizde tutarsa bambaska şeyler konusuruz sezon sonu

.öncelik değilse kim düşünülyo hala bilemiyorum

Hariti begenmeyen tayfa Belhandayida begenmiyordu. Harit gibi oyuncu nasil istenmez hayret ediyorum :ROFLMAO: Cocuk zaten gecmiste sorun yasamamis olsa ancak 34 yasinda transfer edebilirdik. Tam bir firsat ve kendini son 1-2 senedir kisilik olarakta topladi. Schalkenin düstügü sezonda dahi futbolu izlenirken keyif veren tek oyunculari Haritdi. Adamin Schalke hazirlik macinda bile komple ikinci yarida her atakda ayagi var. 2.5 maasla bitebilir. Suan görüsmeler sürüyor. Insallah olur.

Harit’in bonservisi uygun olsa bile maaşını yüksek tutmamak lazım riski en az seviyede tutmak için. Bahsedildiği gibi yıllık 3-4 M Euro istiyorsa uzak durmak lazım. Elimizde patlama riski yüksek.

Beşiktaşta yerli kıtlığı varken Rıdvan'ı satmaları pek mantıklı değil. Fenerin de 21 tane yabancısı var. Federasyon başkanı da yabancı sınırı hakkında hep bakarız ederiz, kulüpler ne isterse onu uygularız filan diye konuşuyor. Transfer sezonu bitmeden yabancı sınırı konusunda serbestlik veya artırım gelecek bence.

Beşiktaşta yerli kıtlığı varken Rıdvan'ı satmaları pek mantıklı değil. Fenerin de 21 tane yabancısı var. Federasyon başkanı da yabancı sınırı hakkında hep bakarız ederiz, kulüpler ne isterse onu uygularız filan diye konuşuyor. Transfer sezonu bitmeden yabancı sınırı konusunda serbestlik veya artırım gelecek bence.
zaten ona güvenip herkes yabancı oyunculara saldırdı. mesela biz de sözde yerli sağbek peşindeydik ama işler değişti, bu sezon olmasa bile bidahaki sezon komple kalkacak gibi duruyor.

Hariti begenmeyen tayfa Belhandayida begenmiyordu. Harit gibi oyuncu nasil istenmez hayret ediyorum :ROFLMAO: Cocuk zaten gecmiste sorun yasamamis olsa ancak 34 yasinda transfer edebilirdik. Tam bir firsat ve kendini son 1-2 senedir kisilik olarakta topladi. Schalkenin düstügü sezonda dahi futbolu izlenirken keyif veren tek oyunculari Haritdi. Adamin Schalke hazirlik macinda bile komple ikinci yarida her atakda ayagi var. 2.5 maasla bitebilir. Suan görüsmeler sürüyor. Insallah olur.

Belhanda ustunden anlatinca haritten tam soğudum

Bekleyin babacım bekleyin. Anlaştıklarınızı almayın, fiyat düşürmeye uğraşın haftalarca, lig başlayıp kazık gibi fikstürde ardı ardına puan kayıpları gelmeye başlayınca da etrafta kalan dandik topçulara nasıl saldırılır konulu filmi izletin yine bize, bekleyin siz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt