Emrah Duvar
Taçsız Kral
Elbette haklıyımforum çatısı altında kendi görüşümü belirtmek yerine genel kanı trenine laps diye atlamam gerekirdi sen de haklısın
Elbette haklıyımforum çatısı altında kendi görüşümü belirtmek yerine genel kanı trenine laps diye atlamam gerekirdi sen de haklısın
Sana yonetici arkadaslar ozelden soru sordu kaynagini belirtmelisin diye, cevap vermiyorsun ayrica. Oyle kafana gore forumda duyumcu rolunde takilamazsin. Nobet konusuna veda edebilirsin simdi.Size yaranmakta ayri bir dertsusdum tamam gidin ali naci kücüklere felan kanin. ama söylediklerimde aklinizda bir yerde bulunsun.
Bruhbelhanda öncesi kadıköyde galibiyet alamıyordun ne anlatıyorsun
pazardan sonra müsaitim ama başka birşey olursa yazarım sana. arazi olmayı severim bilirsinne zaman müsaitsin
Rabiot iyimis yalnız.2022-2023 Galatasaray SK: (Şampiyonluk isteniyorsa)
Muslera
Dubois
Nelsson
Kabak
Aanholt
Rabiot
Oliveira
Yunus
Kerem
Seferovic
Arnautovic
Bu ekip en yakın rakibinin 3 puan önünde ipi göğüsler. Yetenek ve pas olarak da geri kalmaz rakiplerden hiç bir şekilde.
Rabiot iyimis yalnız.
Griliç'in babasına güvenebilirsin hocam.Tuzemene hic güvenmiyorum
Seferovicle Arnautovicle Bence 2li Forvet Kurulmaz Reis.Tartışırlar..2022-2023 Galatasaray SK: (Şampiyonluk isteniyorsa)
Muslera
Dubois
Nelsson
Kabak
Aanholt
Rabiot
Oliveira
Yunus
Kerem
Seferovic
Arnautovic
Bu ekip en yakın rakibinin 3 puan önünde ipi göğüsler. Yetenek ve pas olarak da geri kalmaz rakiplerden hiç bir şekilde.