GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 241

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,3K
Sayfa
241/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2022-2023 Galatasaray SK: (Şampiyonluk isteniyorsa)

Muslera 🇺🇾
Dubois 🇫🇷
Nelsson 🇩🇰
Kabak 🇹🇷
Aanholt 🇳🇱
Rabiot 🇫🇷
Oliveira 🇵🇹
Yunus 🇹🇷
Kerem 🇹🇷
Seferovic 🇨🇭
Arnautovic 🇦🇹

Bu ekip en yakın rakibinin 3 puan önünde ipi göğüsler. Yetenek ve pas olarak da geri kalmaz rakiplerden hiç bir şekilde.

Size yaranmakta ayri bir dert :ROFLMAO: susdum tamam gidin ali naci kücüklere felan kanin. ama söylediklerimde aklinizda bir yerde bulunsun.
Sana yonetici arkadaslar ozelden soru sordu kaynagini belirtmelisin diye, cevap vermiyorsun ayrica. Oyle kafana gore forumda duyumcu rolunde takilamazsin. Nobet konusuna veda edebilirsin simdi.

Levent Tüzemen: "Sabah Hollanda'dan bir arkadaşım aradı. Grillitsch işi tekrar Galatasaray'a dönmüş. Bir ara sıkıntı bir olmuştu. Galatasaray yeniden bu işi bitirme noktasına geliyor." (@aspor)

Brighton Bizim verdigimiz maasi vermek istese verir ama Lallana takimin en fazla kazanan oyuncusu durumda brüt 4 civari aliyor 45% PL vergileri cektigimizde bu da net 2.2 yapiyor olmali Lallanaya verdiklerinden fazlasini vereceklerini sanmiyorum. Biz istesek 2.5-3 arasi bile verebiliriz Bu oyuncu için. Arada 500-800 bin civari fark olabilir Ben Bu isin yattigini sanmiyorum. Brighton kullaniliyor olabilir orada bizden daha fazla koparmak için. 3e anlasirsak kimse itiraz etmesin

arnatunovic bitik haliyle nasıl 15 gol atmış bu sezon italyada,bi anlatsanıza bunu.takımı 13.bitirmiş ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt