GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 269

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
269/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evander Belhanda gibi 8 ama 10’a yakın biri.

Modern 10 numara tarzı işte.

Mossoro, Belhanda ne kadar 10 ise Evander de o kadar 10, ne kadar 8 ise o kadar 8.

Evander-Oliveira

Yapıp arkalarına Melo tarzı birini de koyabilirsek uyum olabilir.

Grillistch-Oliveira olmazdı aslında.

Ama bu çocuğun sürekliliği yok hiç. 6.5-7 verip Belhanda’nın 3 yaş daha gencini alacağız gibi.

Onun kadar oynasa gerçi kafi.

FYQ37CIXEAAnncE
Defansa bak yol geçen hanı folloş olur.

Luyindama öyle kolay harcanacak bir oyuncu değil. Toparlayabilir hatta yine eski potansiyeline ulaşabilir.

Fatih Hoca ile arası pek yoktu adama çok yükleniyordu her top kaybında kenarda abartılı tepkiler veriyordu.

Öz güveni gitmişti adamın. Okan ile iyi anlaşırsa her şey değişilebilir.
Luyindama nin toplamasi zor bence faydalanılır mi olanbilir ama ilk geldiği sene ki performans zor bence

Sanki gizlice Isco kovaliyoruz gibi geliyor bana on numaraya. Yillardir top oynamamasi ve fizik olarak bitik olmasi bir yana bir zamanlar ne topcuydu be

abi kim aldık diyor evanderi - ben hala çok kafam karışık haldeyim. taraftar kendi kendine mi gelin güven oldu bir anda? (Danimarkaya gidiyor vs vs Mid. 10 dan 8e indi GS 5 verdi gibi şeyleri geçerek söylüyorum)

Luyindama öyle kolay harcanacak bir oyuncu değil. Toparlayabilir hatta yine eski potansiyeline ulaşabilir.

Fatih Hoca ile arası pek yoktu adama çok yükleniyordu her top kaybında kenarda abartılı tepkiler veriyordu.

Öz güveni gitmişti adamın. Okan ile iyi anlaşırsa her şey değişilebilir.
Luyindama bitti renktaş zorlayıp bombayı elimizde patlamanın gereği yok kurtulmak lazım kimde patlıyor ise patlasın biz haricinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt