En baştan belliydi. Bir iş bitmiyor uzuyorsa biz oyuncuyu alamayız.ewt grilitş yatarro
En baştan belliydi. Bir iş bitmiyor uzuyorsa biz oyuncuyu alamayız.ewt grilitş yatarro
Seferovic,Dubois der
Hy yalanlayacaktir rahat olalimEvander'i saat kaça kadar aldık acaba en önemli soru bu. 22:00 sularında olumsuz haberler düşmeye başlar derim.

İmpossible.Nedense transferin son gunleri Aouar firsati cikacagini dusunmeden edemiyorum
Defansa bak yol geçen hanı folloş olur.
Haaaaaaaaaaa?Nedense transferin son gunleri Aouar firsati cikacagini dusunmeden edemiyorum
Kdb ye 10nr demisler, ben merkez diye biliyordumKDB için ne diyor bu TM
O da daha çok merkez orta saha gözükmeli ama bu takım yapısıyla alakalı bir şey. Evander 3lünün en ofansifi oldu hep.
Luyindama nin toplamasi zor bence faydalanılır mi olanbilir ama ilk geldiği sene ki performans zor benceLuyindama öyle kolay harcanacak bir oyuncu değil. Toparlayabilir hatta yine eski potansiyeline ulaşabilir.
Fatih Hoca ile arası pek yoktu adama çok yükleniyordu her top kaybında kenarda abartılı tepkiler veriyordu.
Öz güveni gitmişti adamın. Okan ile iyi anlaşırsa her şey değişilebilir.
Luyindama bitti renktaş zorlayıp bombayı elimizde patlamanın gereği yok kurtulmak lazım kimde patlıyor ise patlasın biz haricinde.Luyindama öyle kolay harcanacak bir oyuncu değil. Toparlayabilir hatta yine eski potansiyeline ulaşabilir.
Fatih Hoca ile arası pek yoktu adama çok yükleniyordu her top kaybında kenarda abartılı tepkiler veriyordu.
Öz güveni gitmişti adamın. Okan ile iyi anlaşırsa her şey değişilebilir.
İmpossible.
Kontratinin son senesi. Acayip maas talepleri var. Buyuk lig takimlari yanina yanasmiyor. Lyon bonservis kazanmak isterse kim bilirHaaaaaaaaaaa?