Taner Selman
Büyük Kaptan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
deli para aldı, reddetmesi zor o tür meblalarıyazık etti kendine. neden çine gittiğini hala anlamıyorum
Siz hayatinizda bir seyi de begeniyormusunuz?Neresi iyi ya. Beyaz tshirte arma, nike logosu, ikide renk koymuslar forma diye kaziklayacaklar taraftari
Evander kendi açıkladı kısa sürede döneceğini bari yalan söylemesin bilmiyorsa.
Utanmaz herif.
Sonra sami Nelsona sallamak icin ellerini ovuştursunSergio-Amiri-Evander
Defansın taa
ya sen ali akmanı onereceğıne ali akmanı yedek bırakan turk futbolcu elayıs tavşanı alsana niye ali akmanı alıyorsun.o takımın yıldızı Türk elayis diye bir çocuk.soy ismi akman diye alacaklar işte.enes ne alaka..enesin u19 u21 mıllı takımlarında attıgı gol sayısına bak sonra ali akmanın bak sonra konusalım..bide genk performansina bak
Muric 7 gün değil 2 ay sürdü neredeyse. Ayrıca Irfan olayı Terim ortaya attıktan sonra Taylan ve Oğulcan falan 1 ay sürdü. Sonuçta süreç uzadı gelmediler. Gedson yarım sezon sürdü. Fener falan neyse BJK'ye oyuncu kaptıriyoruz. Gizlice sürdür. Imzayi at sonra istediğin gibi yönlendirme yap. Demek istediğim budur. Eskiden beri değişmez. 1 aydır Pedro dedik yine gitti Fener aldı.İrfan uzamadı
Muriç uzamadı
İkisi de 7 gün içinde bize gelmediler, sebebi belli.
Gedson ve Pedro'da parayı verseydin alırdın, süreç uzamasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. Süreç uzadı evet ama tercih yapıldı orada.
Heycanlandim______________Seferovic______________
___Harit________Evander______Yunus__
kagit üzerinde heyecanlandirici degil mi