Var tarik çamdal.Bu videolarda kötü olan oyuncu var mı.
Bu videolarda kötü olan oyuncu var mı.
ali akman olayı çok farklıydı.bursa iflas etmiş durumda sözleşme yenile 500 bin dolar bonservis alalım dediler.sen yine git ama klup az da olsa para kazansın..6-7 yaşlarında alt yapıya girmişsin deden bursa belediye başkanı bu klup seni ççocukluktan yetiştirmiş..imzalaması lazımdı amcası kaçırdı bunu herkes biliyor..her şeyi bir yana bırak gerçekten kotu futbolcu.hız yok boy 1.73 hiç bir şey yok.sadece hucum pres yapar Allah var..Ben bartuğ a da Mustafa kapıya da kızmıyorum da yetenekli oyuncu olduğu ve para beklentisi olduğu için beleşe gitmesine kızıyorlar değil mi? Mesela emre b nin beleşe inter e gitmesine kızdığımız gibi. Demek ki tüm bursaspor taraftarı ali nin iyi oyuncu olduğunu düşünüyormuş. O yüzden çocuğu pokhlamanın manası yok.
Ha ben gelmesini istermiyim? Çok istemem. Ama gelirse de başarısız olsun istemem.
Önce transferler yapılsın. Kanser topculari izlemek istemiyorummaçlar başlasın maçlıksızlıktan öleceğim
musade edersen bildiğimiz konularda konuşalım bilmediğimiz konularda zaten susuyoruz.evander falan hiç yorum yapmıyorum çünkü tanımıyorum.gustavolar gibi bilip bilmeden her konuda sallamıyorum zaten..
Önce transferler yapılsın. Kanser topculari izlemek istemiyorum
bilmiyon ki sallıyonmusade edersen bildiğimiz konularda konuşalım bilmediğimiz konularda zaten susuyoruz.evander falan hiç yorum yapmıyorum çünkü tanımıyorum.gustavolar gibi bilip bilmeden her konuda sallamıyorum zaten..
Geçen Aralık ayında opsiyonun kullanılıp-kullanılmayacağı belirlenmeliydi. Elmas yönetimi kullanma kararını Zamalek'e bildirdi. Yani bu yönetim bu parayı(4 milyon dolar) ödemek zorundaydı.Zamalek'e, Mohamed için ödenen 4 milyon €'nun ayrıntıları;
- Metin Öztürk 1 milyon € verdi
- Erden Timur 1 milyon € verdi
- Dursun Özbek 1 milyon € verdi
- Kalan 1 milyon € ise diğer yöneticiler arasında toplandı.
(Ajans1905)
Ulan bu kadar para verdiniz madem niye 250 bine herifi verdiniz