GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 296

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542K
Sayfa
296/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FYSwWnBWYAIMeIS

Ben bartuğ a da Mustafa kapıya da kızmıyorum da yetenekli oyuncu olduğu ve para beklentisi olduğu için beleşe gitmesine kızıyorlar değil mi? Mesela emre b nin beleşe inter e gitmesine kızdığımız gibi. Demek ki tüm bursaspor taraftarı ali nin iyi oyuncu olduğunu düşünüyormuş. O yüzden çocuğu pokhlamanın manası yok.

Ha ben gelmesini istermiyim? Çok istemem. Ama gelirse de başarısız olsun istemem.
ali akman olayı çok farklıydı.bursa iflas etmiş durumda sözleşme yenile 500 bin dolar bonservis alalım dediler.sen yine git ama klup az da olsa para kazansın..6-7 yaşlarında alt yapıya girmişsin deden bursa belediye başkanı bu klup seni ççocukluktan yetiştirmiş..imzalaması lazımdı amcası kaçırdı bunu herkes biliyor..her şeyi bir yana bırak gerçekten kotu futbolcu.hız yok boy 1.73 hiç bir şey yok.sadece hucum pres yapar Allah var..

Dogukan Sinik > Hull City (4m)

Ozan Tufan > Hull City (3m)

Emre Demir > Barcelona (2m)

Guven Yalcin > Genoa (bonservissiz)

Bartug Elmaz > Marsilya (bonservissiz)

Ravil Tagir > Westerlo (kiralik)

Halil Akbunar > Westerlo (1m)

Ridvan Yilmaz > Rangers (6.5m)

@Murat Saylak avrupa’ya transfer olan baska yerli oyuncu var mi

Zamalek'e, Mohamed için ödenen 4 milyon €'nun ayrıntıları;

- Metin Öztürk 1 milyon € verdi

- Erden Timur 1 milyon € verdi

- Dursun Özbek 1 milyon € verdi

- Kalan 1 milyon € ise diğer yöneticiler arasında toplandı.

(Ajans1905)

Ulan bu kadar para verdiniz madem niye 250 bine herifi verdiniz
Geçen Aralık ayında opsiyonun kullanılıp-kullanılmayacağı belirlenmeliydi. Elmas yönetimi kullanma kararını Zamalek'e bildirdi. Yani bu yönetim bu parayı(4 milyon dolar) ödemek zorundaydı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri