GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 302

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542K
Sayfa
302/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitsen daha iyi demenin yolu işte, biraz profesyonellik dışı bir metot ama yerine göre kullanılabilir de. Gomis de bu yaşında artık 3. forvetten daha üst bir rol bekleyecek kadar salak olmasın açıkçası...

Gitsen daha iyi demenin yolu işte, biraz profesyonellik dışı bir metot ama yerine göre kullanılabilir de. Gomis de bu yaşında artık 3. forvetten daha üst bir rol bekleyecek kadar salak olmasın açıkçası...
Sonunda parasini verip sözlesmesi karsilikli fesh edeceksin bizim yönetimden baska birsey bekleyemezsin

kanat rotasyonunda işimizi görmez mi bu eleman, izleyen var mı
İyi Oyuncu Da Mentali Sıkıntı Reis Bunun.Hocanın Extra Bunla Uğraşması Gerek.Ben Olsam Onyekuru'yu Alırdım..

Bi antrenör nasil der su futbolcu 3. Alternatif diye? Nerde dedi videosunu atsana eger gercekten dediyse benim icin bitmistir okan hoca. Adami zaten o aciklama ile bitiriyorsun sen kim iyiyse o formayi alir okadar basit
Aslında bazen hocaların futbolcuyla ilgili planlarını açıkca söylemeleri daha iyi oluyor. Hoca kendisine mutlaka uygun bir dille ifade etmiştir. Kalırsa yedek bekleyeceğini bilir ve beklentilere kapılıp tribe girmez.

Yalnız Bu Adama Hak Vermek Gerek.Eskiden Scoutluk Yaptığı İçin Oyuncuları Scout Ekibiyle Beraber Seçiyomuş.Böyle Hocalar Nadir Vardır Piyasalarda.Transfer Görüşmelerinde De Oyuncuyu İkna Etmek İçin Görüşüyomuş..
yakalamissin denklemi sevgili murat.
aynen. hatta ulkesine gidip aileleri ile bayagi icli disli oluyor ikna ediyor, madrid de nasil bir yasamlari olacagi, hatta bir oyuncu vardi onun ailesine de is bulma sozu verilmisti. verdiler de. cok iyi is bitirme ve nokta atisi brezilya tandansli yetenekler buldular son donemde gelenler ozelinde,bu kisi dolayli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri