Sadri Baykam
Büyük Kaptan
Deniz zorlu bot bencede
Derhal banlanmalı
Derhal banlanmalı
sacı bu sekil olan adamın savunmayla mucadeleyle falan isi olmaz.amir için mücadeleci demişlerdi a.k.a asker10 ama savunma istatistikleri haritten kötü![]()
Neyse uyuyayim bari
yıllık 2.5 imza parası mı
abi delirmiş olmamız lazım 4 senede 10 eder ki bonservissiz olmasının ne anlamı kalır
yıllık 1 milyon bile fazla
toplamda 2.5 imza parası olsa neyse
Kandırma milleti ne zaman çağrılmış en sonbu nadiem amiri almanya milli takımına da cagrılyomuş.güncel milli oyuncu hatta.alak bence
Vasat alt lig oyuncusu mu diyeyim tamam yerineDeniz zorlu bot bencede
Derhal banlanmalı
he dogru evet tamam yazıyorduTamam yazan mi
Benimhe dogru evet tamam yazıyordu
Sen bırak tatavayıVasat alt lig oyuncusu mu diyeyim tamam yerine
Evet gönderilebilir diyorum aşağılamıyorum. Küçümsemiyorum vbSen bırak tatavayı
Sana geçende dedim hala özür dilemedin
Cicayı almayın diye eleştirirken bizi alıntılayıp vasat yazıp ironi yapıyordun
Şimdi gönderilmeli yazıyosun
İyi diyip kötü çıkması başka şey,kötü diyenle dalga geçip sonra kendininde kötü demesi bambaşka şey
cok kafama yatmadı. o zaman da menajerlik sirketinin kurumlar vergisi odemesi gerekmeyecek mi ki oranı daha yuksek olmalı. bu menajerlik sirketleri adres olarak vergi cenneti ulkeleri falan mı gosteriyor?İlgili kanunu şimdi bulamam üşeniyorum ancak,
İmza parası menajerlik şirketi üzerinde alınıyorsa ve menajerlik şirketi yurtdışı yerleşik statüsünde ilgili makamdan muvaffakatnameyi almışsa, ki almayan görmedim, stopajdan direk olarak muaf tutulur.
sport italia verdi ilk. hasan çam üstat yazmıştı foruma.@Hasan Çam pedro -gs haberini de ilk calcio mercato vermiş abi.ki bu doğru
tanıstıgımıza memnun olmadım
2 site de 29 haziranda vermiş haberi.ben şimdi haberlerin giriş saatine bakar anlarımsport italia verdi ilk. hasan çam üstat yazmıştı foruma.
Ekli dosyayı görüntüle 169593