GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 326

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,8K
Sayfa
326/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amir için mücadeleci demişlerdi a.k.a asker10 ama savunma istatistikleri haritten kötü:unsure:
sacı bu sekil olan adamın savunmayla mucadeleyle falan isi olmaz.

12CC1648-210C-4EC6-B319-7CD86EC10D6E.webp

yıllık 2.5 imza parası mı

abi delirmiş olmamız lazım 4 senede 10 eder ki bonservissiz olmasının ne anlamı kalır

yıllık 1 milyon bile fazla

toplamda 2.5 imza parası olsa neyse

Bonservissiz olmasının anlamı olması gerektiği diye bir kutsal emir yok nihayetinde. Oyuncu bonservissiz olduğunu biliyor, normalde atıyorum 10m civarı bonservis ederi olduğunu da biliyor. O yüzden de yüksek imza parası istiyor. Gayet ekonomik anlamda mantıklı bir süreç. Tabi pazarlık yapmasını bilirsen bonservis bekleyen takıma kıyasla daha biraz daha fazla düşürme şansın var ama oyuncunun da ona göre pazarlığı başlatması normal. Alıcı takımın da 8-10m bonservisle alacağı adamı 6-7m'a ve üstelik taksitle alabiliyorsa yine kardadır.

Sen bırak tatavayı

Sana geçende dedim hala özür dilemedin

Cicayı almayın diye eleştirirken bizi alıntılayıp vasat yazıp ironi yapıyordun

Şimdi gönderilmeli yazıyosun

İyi diyip kötü çıkması başka şey,kötü diyenle dalga geçip sonra kendininde kötü demesi bambaşka şey
Evet gönderilebilir diyorum aşağılamıyorum. Küçümsemiyorum vb

İlgili kanunu şimdi bulamam üşeniyorum ancak,
İmza parası menajerlik şirketi üzerinde alınıyorsa ve menajerlik şirketi yurtdışı yerleşik statüsünde ilgili makamdan muvaffakatnameyi almışsa, ki almayan görmedim, stopajdan direk olarak muaf tutulur.
cok kafama yatmadı. o zaman da menajerlik sirketinin kurumlar vergisi odemesi gerekmeyecek mi ki oranı daha yuksek olmalı. bu menajerlik sirketleri adres olarak vergi cenneti ulkeleri falan mı gosteriyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt