GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 328

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,8K
Sayfa
328/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
değildir işte

oyuncu senden net 5 milyon kazanıyor demektir ki bu adamı asla satamazsın

bunun üstünü kim verecek de adam gidecek

örnek verecek olursak

8 milyon bonservis 1,5 milyon maaş ile 4 senelik alınacak oyuncu bonservissiz 2 milyon maaşla 4 yıllık da 1.5 milyon imza parası alacak adamdan daha fazla dönüş ihtimali olan adamdır
Sorunda o adamı 1.5 a yıllık alamazsın. Hem bonservis hem yıllık daha yüksek ödediğinde alabildigin oyuncular var birde ki combo şeklinde giriyo.. Bence 26 yaşındaki iyi bir oyuncu için çokta sıkıntı değil. Biraz fazla verebilirsin. Bu biraz fazla 2.5m değildir ama 1.750--2m olabilir. Oliviera ya 3 bonservis ve tam hatırlamıyorum 2 üzeri yıllık veriyoruz. Sirf şampiyonluk kazanmak için ölü yatırım ama sorun değil 4 sene işini çözecek orta sahada. Ama Grealish 26 yaşında ve bonservisi elinde. Biraz pazarlıkla orta şeker bir maaliyete neden olmasın. Ama 1m Euro'ya bu adamı oynatamazsin alamazsın

Sorunda o adamı 1.5 a yıllık alamazsın. Hem bonservis hem yıllık daha yüksek ödediğinde alabildigin oyuncular var birde ki combo şeklinde giriyo.. Bence 26 yaşında oyucnu çokta sıkıntı değil. Biraz fazla verebilirsin. Bu biraz fazla 2.5m değildir ama 1.750--2m olabilir. Oliviera ya 3 bonservis ve tam hatırlamıyorum 2 üzeri yıllık veriyoruz. Sirf şampiyonluk kazanmak için ölü yatırım ama sorun değil 4 sene işini çözecek orta sahada. Ama Grealish 26 yaşında ve bonservisi elinde. Biraz pazarlıkla orta şeker bir maaliyete neden olmasın. Ama 1m Euro'ya bu adamı oynatamazsin alamazsın

ben 1 milyona alalım demiyorum adama yıllık 2.5 verelim sorun yok ama bu yıllık ücretin üstüne yine yıllık 2. 5 da imza parası istiyormuş diyorlar ben onu saçma buluyorum

ben 1 milyona alalım demiyorum adama yıllık 2.5 verelim sorun yok ama bu yıllık ücretin üstüne yine yıllık 2. 5 da imza parası istiyormuş diyorlar ben onu saçma buluyorum
Ng2nQ0K8_400x400.jpeg

Evet biraz fazla gibi duruyor o şekilde ama kilit bir isim ve şöyle düşünelim hepimiz eminiz böyle adamları kacirdiktan sonra transfer dönemi sonu çöpün biri daha yüksek maaliyetle gelip soyup gidiyo bizi. Yani bu senaryoyu defalarca gördükten sonra artık cidden bir şekilde verip alsınlar beni işin muhasebesi ilgilendirmiyor diyorum. Zaten anlamadığım Türkiye'de şu maaliyet hesaplarını bir tek biz yapıyoruz. Ali koc diye biri geliyo üç kağıt filan bir sürü para veriyo fenere hiç bişey olmuyor. Demirören diye biri geliyo 100m hibe ediyo bjk ye bişey olmuyor. Bize gelince 1 lira koyan yönetici hemen o parayı nasıl geri alırım hesabına giriyo. Bizim yönetimler gerçekten aşırı zayıf koca kulüp neden böyle anlamıyorum. Keşke satılsa yani.

bu amiri 2021i çok güzel geçirmiş bundesliga gibi yerde.leverkusen salak mı da kiraladı genoaya?3.ortasaha için en iyi isim amiri

1658530665661.webp

Denesin bakalım, beni zorlamayı.
Denesin bakalım.
Nasıl vazgeçecek, bu masal periden.
Perişan yüreğim.
Denesin bakalım, oyun oynamayı.
Denesin bakalım.
Kim hesap verecek, acıyan yüreğe.
Görelim bakalım.

Aşk bir anda bitmez bende.
Çok direndim ıssızlarda.
Vazgeç artık, vazgeç sen de.
Bak, şu gönlüm isyanlarda.
Hiç tadım yok, aklım yollarda.

Aşk buyurmuş gelmiş yani.
İki günlük dünya fani.
Bu saatten sonra abi. Benim olan, gitmez benden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt