Eser Say
Aslan Üye
cica konya işi olmamış
akıllı adam
cica konya işi olmamış
cica konya işi olmamış
Sen benim mesajların sadece almak istediğin kadarını okuyosun heralde. Forumda en azılı Harit düşmanı benim neredeyse baştan beri Amiri gelsin Harit futbolcu bile değil diyorum ama yetenek olarak Harit büyük yetenektir sen sadece Marsilya maçlarında izlediğin için Hariti öyle demen normaldirEğer iş ikisinden birine kaldıysa Harit Amiri’nin getir götürünü yapar. Net Amiri’nin gelmesi lazım. Schalke’de falan tutunamamış adam biri.
Diğeri Leverkusen’in istikrarlı oyuncusu
Duran topları da iyi Sergio gibipenaltıları çok iyi. gelirse sergioyla beraber çok iyi 2.penaltıcımız olacak
Bu cicaldauyu alanlar nasıl izlemiş, scout raporlarını nasıl okumuş bilmiyorum. Sahada sıfır sorumluluk alan bir oyuncu tam bir casper, görev adamı olarak kullanılabilir belki işte.cica konya işi olmamış
fatih terime sormamız lazım. en çok isteyen oyduBu cicaldauyu alanlar nasıl izlemiş, scout raporlarını nasıl okumuş bilmiyorum. Sahada sıfır sorumluluk alan bir oyuncu tam bir casper, görev adamı olarak kullanılabilir belki işte.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sezon penalti alirmiyizkolp kemal gülme son yıllarda penaltılar çok baş ağrıttı. şampiyonluk kaçmasını bile denizlideki kaçan penaltıya bağlayanlar var.