Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grillitsch eğer anlatıldığı gibi temposu ve hızı kısmen düşük olsa da akıllı pozisyon alan, mücadeleci, agresif, ve yerinde müdahaleleri olan biriyse ve tabi sahaya net konsantre de olursa (ki öyle sorunlu biri değil gibi) bence Oliveira ve Evander gibi 8,5 numara gibi biriyle eşleşerek bizim lig için yeterli bir orta saha yaratma ihtimali kuvvetli. Zaten geri dönüşü çok hızlı yapamadığı için top bizdeyken de bir tık geride pozisyon alacaktır diye düşünüyorum. Önde baskıyı daha çok hücumcular, diğer 2 orta saha ve beklerle yaparız gibi. Dubois da atletik ve iyi savunmacı olmasa da en çok övülen tarafı ne zaman bindirmesi, ne zaman defansta kalması gerektiğini bilmesi diyorlar, o da bir avantaj.

Bence burada kritik olan Marcao yerine oynayacak Abdülkerim veya Emin, artık kimse, onun vereceği performans. Her şeye rağmen top kaptırdıktan sonra presle hemen kapamazsak; Grillitsch dahil orta saha ve PVA'nın kesemediği, Dubois'in zaten kapatamayacağı bizim solumuzdan orta sahadaki ilk defans hattını hızla geçen toplarda kademeye zamanında ve çok çabuk girmeli veya rakip santrafora yerden veya havadan top atıldığında rahat alıp dönmesine, servis yapmasına falan fırsat vermemeli. Bunlar kritik. Umarım tek solak stoperimiz Abdülkerim bu işlerde ağır kalmaz özellikle.

Şimdi hem defanstan top çıkarabilen, hem canavar, adam yiyen fakir Kantesi falan filan çok konuşuyoruz, keşke olsa diyoruz da işte o 2 özelliğin ikisi birden üst düzey olduğunda bize düşmüyor adamlar. Biz sadece oyun çok iyi kuran (ama temposu bir iki tık aşağıda) oyuncuyu bile kolay alamıyoruz, maliyetleri bizi aşıyor. O zaman alabileceğimiz adam yiyen, fakir Kantesi 6 numara bu sefer verimli oyun kuramayacak, yine çıkarken top kaptıracak, iyi top dağıtamayacak, bilmemne. Madem ikisinden birini seçmemiz gerekiyor, hazır sadece TR ligindeyken tercihimizi oyun kurabilen ve akıllı savunma yapabilen, temposu düşük de olsa agresif, mücadeleci ve oyun konsatrasyonu yüksek bir 6 numaradan yana kullanalım derim.

Avrupa'da falan olsaydık hem taktiksel esneklik hem de alternatif olarak ek bir 6 numara daha alabilirdik Lemina gibi atıyorum, yine maliyeti makulse alabiliriz o ayrı, ya da yine kiralık falan belki, diğer transferler bittikten sonra. O zaman deplasmanda veya istisna zor maçlarda Lemina-Grillitsch-Oliveira orta sahası yapıp orta sahayı kaya gibi tutup ileri üçlümüzle de skor arayabiliriz. Oliviera daha hücuma yakın oynar, Seferovic'in varlığı Kerem-Yunus'u daha verimli hale getirebilir ona yakın oynayabildiklerinde.

geçen sene serie a'da 36 maçı var, ortalama 82 dk falan. dubois gibi ne vereceği belli, ayrıca 6.5 8.5 falan da değil, net bir ön libero. tam bir josef de souza. tabi takımı banko oyuncusunu neden versin? sessizden bitirin gelin şunu bea ://

6 numara icin Grillitsch tarzi oyunculari begenmiyorum, benim gönlümdeki 6 numara ndiaye tarzi ama ondan daha akilisi olan, top sürebilen hizli olan rakiplere nefes aldirmayan bir 6 numara hayalim. Grillitsch gelecekse büyük ihtimal imza parasi ile heralde 3.5-4 milyon Euro kazanacak, sonucta herifin bonservizi elinde bunu ister, deger mi desem degmez ama Grillitsch den iyisini almak isitiyorsan bonserviz olarak rahat 6-7 milyon verememiz gerek yillik da 2.5-3 alirsa yine ayni paraya geliyoruz. Onun icin bonservizi elinde olan herife ya yüklü yillik maas verecegiz yada bonserviz icin yüklü bir miktar ödiyecegiz. Lafin kisasi yönetim tasaruf etme pesinde ama öyle yada böyle suan Grillitschin istedi parayi yinede verecegiz ha bonservizi ile ha imza parasi ile.

Üstad iyi hoş da senin tarif ettiğin sdam Kanye Gueye ayarında oluyor oylesini de getirmek mümkün değil scout desen o apayrı bir facia

onana ve arambarri var istenilen profile uyan ama maliyetleri çok yüksek ikisinin de
çift hane bonservis~

ihtiyacımız olan,boşta olan kaliteli ve genc bi ortasahayı boşverme lüksü yok Galatasaray'ın.çünkü Galatasaray ortasahası diye bişey yok an itibariyle.öylesine çöplük,öylesine bereketsiz kısır mı kısır bi yer şu an orası

konyasporun ble 6 ortasahası var.girlitshi almazsak saçmasapan birini getirecekler ya da 30 yasındaki carvalhoya daha cok para gömecekler

Bu sikecileri çinli serveti nasıl 20ye satmışlar serbest kalma maddesi 18diyorlardi

Bu koçun para aktardığını düşünüyorum.döviz aktarıyor olmalı ,limit açma diye düşünürdüm ama ekonomik çökme var malesef ülkede ,bunlar parayı dışarıya çıkartıp korumayamı almaya çalışıyorlar anlamadımki.başarı olarak kim’i tokatlayıp geçen marcao o fiyat ederdi kim anca 8-9 m eder.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Milletin zihninde 6 no deyince niye sürekli iri cüsseli, bacak boyu 2 metre ama top tekniği zayıf, kaptığı topu iyi kullanamayan Afrikalı oyuncu beliriyor?

Büyük takımların hiç biri Afrikalı bu tarz ön libero kullanmıyor. Baş altı takımlar bile kullanmıyor.
mükemmel yorum

verin parayı

Grillitsch - Oliveria
----- Evander -----

yeter be

Çok iyi ama bence ana konumlanma şekli;

--------Evander-----------------
--------------------Oliveira-----
------------Grillitsch------------

gibi biraz asimetrik olur. Tek 6, biri dengeli, diğeri ofansif iki tane 8 gibi kullanırız. (Hücumculara göre Oliveira ve Evander'in yeri değişebilir)

begenmediğiniz demme valenciaya gitmiş

Milletin zihninde 6 no deyince niye sürekli iri cüsseli, bacak boyu 2 metre ama top tekniği zayıf, kaptığı topu iyi kullanamayan Afrikalı oyuncu beliriyor?

Büyük takımların hiç biri Afrikalı bu tarz ön libero kullanmıyor. Baş altı takımlar bile kullanmıyor.

Monster Truck alıp, protein tozu ile büyüttüğü, atletinden taşan kaslarının yanına bir de pitbull çeken arkadaşlarla aynı sebepten muhtemelen. Araç hızlı gider mi? Yok. 3 yumruk sonra bayılacak kaslar kavgada işe yarar mı? yok. Pitbull kurşun geçirmez mi? Yok. Daha özetle microdalga problemi. :uiyy:

sen söyle bana sert ne?
Konu Evander den başladı sen bana Sergio-Harit-Carvalho diyorsun; Evander in esamesi yok.
Okan-Emre-Suat boy ortalaması 169. Hiç biri öyle fiziksel üstünlük sağlayabilecek, kafa toplarını süpürecek adamlar değil buna göre.
rakiplere kene gibi yapışan okan emre suat triosuyla evanderi karşılaştırmak gibi bir gaflete düşersen o senin biliceğin iş
rakiple temaslı oyunun boyla ne ilgisi var basketbolmu bu
futbolda sertlik = rakiple temaslı oyun işte
bu tarz oyuncun olmadığı müddetçe de defansif zaafların hep ortaya çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt