Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bu herif La Liga takımıyla da muhtemelen anlaşamaz ama bir de İspanya'daki görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasını bekleyecek vaktimiz yok. Girin araya anlaşın, İspanya'da dolandırmayın menajerini, babasını, amcasını, dadısını, kirvesini...
yav yalan zaten.herif en basından yalancıydı.1.5 gündür ben brighton haberlerini tasııdm foruma.bu herif twitterdan görüp twit atıyo.ne haberi alacak ya?hangi menajer bu kılkuyrukla görüşsün?ispanyadan ilk 10 sıraya oynyacak takımların aynı bölgede ya yıldız ya da tecrübeli oyuncuları var

Kısmet olurda şampiyon olursak ,jo pedro açıklaması yapılan videonun devamını çekmek lazım.adam uçağa bastıktan sonra merdivenleri çıkıyordu yanlış değilsem.merdiven bitiminde video devamı olarak bi personel onu karşılayıp; üzgünüz ama bu bölüme sadece şampiyon takımın oyuncuları alınıyor ,sizi aşağıda bekleme salonuna alacaz deyip yollayıp kamerayı bizim takımın şampiyonluk kutladığı odaya Çevirerek ordaki kahkahaları göstererek sağlam bi cevap verirsek harika olurdu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum

rKy.jpg

Baba bu

mainz'den stach alamaz mıyız griliç dangalı yerine, tüm hava toplarını alır baya iyiye benziyor

Doğru 6 numaraya verilecek ekstra birkaç milyon Euro, tabi eğer o oyuncudan kağıt üstünde beklenen verim alınırsa; Sergio'nun, Kerem'in, Yunus'un, Seferovic'in, gelirlerse Evander veya diğer santraforun +1'er milyon Euro'luk ekstra performans göstermesini sağlar. 2m'luk top oynayacak adamın 3m'luk oynar. Böylece yıllık en az 5m Euro performans karı elde edersin yani bir nevi :))

Hâlâ mı transfer yok
yuh be kardeşim yuh yuh yuuuh!!..

Agam bu taraftarin 6 numara transferi görmesi icin adam mi vurmasi lazim?? Git fransadan italyadan orta sira takiminin yari yedek yari as 6 numarasina 1 m fazla kosa kosa gelir burada da hayvan gibi fark yaratir zaten.

Bu kadar zor mu lan 6 numara almak, kulup battiysa haber verin bari.

Ben Galatasarayin bu kadar alternatifsiz ve kabiz transfer sezonu gecirdigini su 3 seneye kadar bilmezdim. Bu nedir arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt