Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen geçen seneyle bu seneyi kıyaslayacaksan Temmuz'daki CL elemesine bakmamalısın ama, lige bakmalısın. Ligi açarken 7/11 yapmışız gibi. Tabi Taylan-Berkan-Cica üçü birden dahil bu 7'ye. Aslında sonra sakatlanmasaydı Boey'i de ekleyip 8 derdim, muhtemelen en çok o oynardı, ama sonuçta o sezonun kalanında bir faktör olamadığı için geçen senenin ilk 11'inin parçası diye saymadım. Bu sene 9/11 demişsin ama Albülkerim doğru dürüst antremana çıkamadı ilk kampta, bir maça çıktı sakatlandı galiba, şu an durumu ne bilmiyorum. O oynamayabilir sezon başında korkarım. 8/11 diyebilirsin.
Abdülkerim sakatlanmadı böyle bir bilgide verilmedi. Hazırlık maçında sakatlanan Emin idi onunda ciddi bir şeyi yokmuş.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya ben de bu geyikleri anlamiyorum Grillitsch temposuzmus ustad Grillitsch'in tempolu versiyonunu nereden bulacaksin. Orta sahada ya teknikten ya tempodan feragat etmek durumundayiz gecen sene teknikten feragat edince ne olduguna sahit olduk. Tempo gereken maclarda Berkan'i kullaniriz onun disinda topu ayaginda sogukkanlilikla tutabilen bir kisi daha olmasi takimi asiri derecede rahatlatacaktir

Fernando - Donk cok mu tempoluydu 17-18 sezonu? Seri - Lemina - Belhanda cok mu tempoluydu? Kenar oyunculari ve hucumcular presi ogrenirse hayal ettiginiz kadar buyuk sorunlar yasamayiz Oliveira - Grillitsch merkeziyle

Seri-Lemina-Belhanda gayet tempolu bizim için, daha ne olsun ya... Seri hariç ikisi zaten net tempolu mevkisine göre... Seri de fiziksizdi, o bücürlüğüne rağmen yavaştı ama çalışkandı en azından... Form tutana kadar az saç baş yoldurmadı değil o ayrı... Form tutunca bir ara çok iyiydi ama...

*pulgar.
oyuncu bizden sonra maca cikmamis fiorentina takimiyla...
kim bilir. belki yonetim kendisine -kenarda bekle - olmadi seni tekrar aliriz ' lafi gecmisse - sasirmam....

6 no icin bastan beri klasik 6 dan yanayim. oyle onde bassin vs tipolojisinden cok kendi alanimizda dengeli takim savunmasi yapmamiz adina en elzem tur 6no tipoloji kanimca klasik dm ustte dedigim gibi...
cikan isimlerden, carvalho en akla yatkini idi sayet bu bolge de oynatilirsa... fantazi yapip 8e kaydirma gereksiz ve lukse kacar. oyuncunun ilk cikis bolgesinde ve en gencken en verimli oldugu bolge klasik olan yeri.

bu bolgeye gunun sonunda *kim gelirse gelsin, sergio geride oynamasin beklentim bu.
Üstat geçen sezon yediğimiz gollere bakarsak, atağa çıkarken pres sonucu kaptırdığımız toplardan yediğimiz ve 3. Bölgede kaptırdığımız toplardan geri dönüşte yaşadığımız problemde yediğimiz goller başı çekiyor. Bu bağlamda topu alabilen top kullanabilen 6 no olması elzem ama aynı zamanda çok da dinamik olması da önemli. Bu sebeple çıkan isimlerin hiçbiri beni tatmin etmiyor. Bize yeni bir Melo lazım.

Seri-Lemina-Belhanda gayet tempolu bizim için, daha ne olsun ya... Seri hariç ikisi zaten net tempolu mevkisine göre... Seri de fiziksizdi, o bücürlüğüne rağmen yavaştı ama çalışkandı en azından... Form tutana kadar az saç baş yoldurmadı değil o ayrı... Form tutunca bir ara çok iyiydi ama...
Anahtar soz obegi bizim icin. Evet bence de bizim icin tempolulardi ama ornegin Avrupa'da yasadigimiz husranin sebebi de temposuzluklariydi. Dogru 10 numarayla Oliveira - Grillitsch - ??? uclusu de yeterince tempolu olacaktir

Abdülkerim sakatlanmadı böyle bir bilgide verilmedi. Hazırlık maçında sakatlanan Emin idi onunda ciddi bir şeyi yokmuş.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok Emin'le karıştırmadım da... Abdülkerim son 2 hazırlık maçında hiç yoktu, yedekler arasında bile yoktu, ben de sanki önceki oynadığı son maçta oyundan çıkarken biraz bacağını tutuyordu falan gibi hatırladığım için öyle varsaydım galiba.

Geçen sezon sırf Taylan çevre kontrolü bilmediği için 9 puanı tek başına verdi.

Griliç belki beklenildiği gibi yüksek tempo biri olmayabilir ama defans önü kontrollü oluşu güven verir milli oyunculara lider oyunculara ihtiyacımız var

Yönetimin dik duruşu sağolsun taraftarımızın da ayarını da bozdu..Ne ara giriliş ve carvalho dan pulgar a geçiş yaptınız standart sapmanıza hayranım

IMG_1590.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Harit icin yorumlara bakiyorum. Marsilya ve schalkeliler olumlu yorum yapiyor genelde. Burada da alman kardesimiz ne senden oncesi ne senden sonrasi ben sende tutuklu kaldim demis.
Screenshot_20220723-180804_Twitter.webp

Ya ne grillishc i ne evanderi bunlar konyaspor transferi bize ligin ustunde adamlar gerek

Paraya bu sezon kiymayacaksan da ne zaman kiyacaksin ey yonetim akilli olun

Girilitsh defterini artik kapatmak gerekiyor.

Ağustos ayina gireceğiz ligi biteli 3 ay olmuş aylak aylak gezip kulüp beğenmeyen adamla başımız çok derde girer bizim.
Parasını geç ödersin anında free olmaya çalışıp oradan da vurgun yapmak ister bu.
Yallah arabistana kardeşim bunu ve babasını anca orası paklar.

Kimsenin parasını da geç ödemeyelim madem kardeşim ya...

Grilişe en iyi teklifin bizden olduğu aşikar ama adamda nasıl bi baba varsa tüm piysayı yoklamadan ikna olmayacak galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt