Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.372
- 41.953
- 3.413
Ersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyeka geçen sezon Brentford'a transfer oldu. Evander'e de zaten kapıyı onun tarifesinden açıyorlar. Bir de Onyedika var, belki ondan bahsediyorsunuzdur, ondan da yine birkaç sene içinde 8+ bonservis kazanacaklardır. Bu işi çok iyi yapan bir kulüp zaten. Evander dediğiniz gibi Sergio'yu yedekleyecek bir futbolcu aynı zamanda ama genel olarak farklı meziyetleri de olan birisi. Daha önce de dediğim gibi tam bir 8,5. Defansif aksiyonları genel olarak az ama görevlendirildiğinde de rakibe önde basarken prese katılıp, rakibi kovalayan, geriden oyun kurulumuna da katkı veren birisi.Reisler işsizlikten midtjyllandın 2 maçını izledim. uefa maçlarıydı. artı PROFESYONEL biri değilim sadece izlenimlerim.
EVANDER 8 ve 10 oynuyor. midtjyllandın ciddi pozisyonlarının hemen hemen hepsinde var.
Kilit pasları çok tehlikeli. Duran toplarda etkili. uzun paslardan ziyade kısa paslarla çıkıyor ileriye. dikine oynuyor ama hamza gibi bir iki çalım atayım işine pek girmiyor. tabi şunu belirtmekte fayda var uefa maçlarıydı bunlar. . pas hataları yapabiliyor pasları genelde dikine hele hele ceza sahasında çok tehlikeli paslar verebiliyor. uzaktan şutları kötü değil etkili şutlar çıkarabiliyor. işin savunma tarafında pek yok. ikili mücadelelere pek girmiyor oyun içinde zaman zaman kayboluyor. oyun kurulumunda yok bu en azından benim izlediğim maçlarda öyle. artı top cambazı uçan kaçan topu aldın mı hızlanıp giden bir futbolcu değil eğer kafanızda böyle canlanıyorsa baya yanıla biliriz. benim izlediğim 2 maçı göz önüne aldığımda öyleydi. bana çok abartılıyor gibi geldi. bu topçuda birşeyler eksik reisler ne diye sorarsanız onu ben bilemem bizim takımda bundan daha iyisi var oda sergio bana sorarsanız. öyle 8-10 milyon vermek çok büyük risk gibi geldi. sergio ve evander orta sahası yapıyorsak eğer kesinlikle ve kesinlikle adam yiyen orta saha lazım çok koşan mücadele eden ciğersiz biri lazım.
bonus olarak evanderin takımdan iki futbolcuyu çok beğendim biri İSAKSEN sağ kanat biri ONYEKA önlibero bu onyeka o aradığımız adam olabilir mesala segio evander orta sahası kuracaksak. bu Midtyllan da benim gözüme ençok çarpan futbolcu kesinlikle isaksen 19-20 yaşlarında
bunlar benim naçizane izlenimlerim reisler. dediğim gibi profesyonel biri değilim.

sporsmortbjk hangi kanal
Bosuna mi yirtiniyorumabovvvvvvvvvvv
Yaptığı da hikaye muhtemelen. Okan niye telefon görüşmesi yapsın ki.okan hocaya söyleseydin keşke bunu reis. 2 saat telefon görüşmesi yapmazdı boş yere.
evet reis teşşekkür ederim kafa karıştı kim lan bunlarrOnyeka geçen sezon Brentford'a transfer oldu. Evander'e de zaten kapıyı onun tarifesinden açıyorlar. Bir de Onyedika var, belki ondan bahsediyorsunuzdur, ondan da yine birkaç sene içinde 8+ bonservis kazanacaklardır. Bu işi çok iyi yapan bir kulüp zaten. Evander dediğiniz gibi Sergio'yu yedekleyecek bir futbolcu aynı zamanda ama genel olarak farklı meziyetleri de olan birisi. Daha önce de dediğim gibi tam bir 8,5. Defansif aksiyonları genel olarak az ama görevlendirildiğinde de rakibe önde basarken prese katılıp, rakibi kovalayan, geriden oyun kurulumuna da katkı veren birisi.