- 13 Ekim 2014
- 109.980
- 59.241
- 4.708
Seferovice cilgin attirir keall
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş şu ismin Musap yap, hiç alışamadım böyle. Hatta kimlikteki ismini de Musap yapabilirsin.Hariti hele yanlaYin 1 euro yollayip söverim
HoaydaaaaRenktaş şu ismin Musap yap, hiç alışamadım böyle. Hatta kimlikteki ismini de Musap yapabilirsin.![]()
hesslerli kaiserslautene mi ne elenmişlerdi finaldi sanırım o sene intertotodan gelen zidaneli lizaruzulu takım bayernle sanırım final oynamıştı bordeuxe ile galiba1995 yilinda efsane is cikarmislardi ercüment,musisi,baljic dönemi, ceyrek final görmüslerdi
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
değilim bro,keramettin abi ilen hasan taysi abi konuşsun dinlerimBirader gay mısın ne bu totemler
Değer de vermezler. 15 milyon bir oyuncuya verilsin ülkede ulusal yas ilan edilir ülkenin parasını nereye veriyorsunuz alö diye birileri çıkar.6 ay konuşurlar oyuncunun da kafasını bulandırırlarbence değer buna..yönetimin pedro olayından dolayı kusuru var. marconun parasını versinler alsınlar kendilerini affettirsinler.
Biz susalım diyorsundeğilim bro,keramettin abi ilen hasan taysi abi konuşsun dinlerim
0:35 bizimkilerin icinden gecmis
bitane ince sesli bi herif var ,kim o bilmiyom.bide arka planda gülen ha hah hihih yapan biri var.onlar olacak mıBiz susalım diyorsun
Fena yükseldim piskopat reyize gelmeliBerkanla nelssonu hanımı eylemis
@Sami Karakoç gülen adam bu. İnce sesliyi ifşa etmeyim.bitane ince sesli bi herif var ,kim o bilmiyom.bide arka planda gülen ha hah hihih yapan biri var.onlar olacak mı
irfancana 12 milyon ödediler birşey olmadı. eğer kulübu bu fiyattan satmayı düşünüyorsa kesinlikle alınmalı.. pedroyu aldıklarına pişman olurlar bunu alırsak. daha iyisini almış olacağız.Değer de vermezler. 15 milyon bir oyuncuya verilsin ülkede ulusal yas ilan edilir ülkenin parasını nereye veriyorsunuz alö diye birileri çıkar.6 ay konuşurlar oyuncunun da kafasını bulandırırlar