- 18 Mayıs 2011
- 19.557
- 10.258
- 1.688
Ben sadece izleyince hatırlıyorum.bazı anlar film karesi gibi kazınıyor hafızaya üstat. benden çok daha fazla detay hatırlayanlar vardır muhtemelen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sadece izleyince hatırlıyorum.bazı anlar film karesi gibi kazınıyor hafızaya üstat. benden çok daha fazla detay hatırlayanlar vardır muhtemelen.
Evet öyle olmuştu ben yanlış söyledim. Yerde elle topu kesmişti.Bize penalti calinmamisti o pozisyonda net elle oynama vardi
Anlatmaya çalıştığım şey bu zaten. Net skor katkısı vereceği belli olmayan birini alamayız o bölgeye maalesef. Takımda skorer isime ihtiyaç varken. Bu yüzden Joao Pedro lazımdıO zaman adam almaya gerek yok. Emre akbaba 166 maçta 41 gol 27 asistle oynuyor o bölgede.
yarıştan koptuktan sonra bir d.bakır maçında ultraslan'ın arda aleyhine tezahüratı olmuştu sanırım.Bu bahsettiğim süreçte aralıklarla 4-5 maçta oynayamadı çok uzun değildi o sakatlık ama kritik bir yerdeydi ve neredeyse hepsini kaybettik o maçların. 2011'de full sakattı diyebiliriz.
Serdar kelleci övüyor şu andaEvander konusunda bizim ligdeki oyunculara karşı yeteneklerini gösterebilir mi şüpheliyim açıkçası.
Canlı izlediğim maçlarda da hep kötü oynaması beni kendisinden soğutuyor.
Evet 5 maçın 3ünü kaybedip Sivas'ta da son dk yiyince 5 maç önce 5 puanla liderken 3. sıraya düşmüştük.yarıştan koptuktan sonra bir d.bakır maçında ultraslan'ın arda aleyhine tezahüratı olmuştu sanırım.
yarıştan koptuktan sonra bir d.bakır maçında ultraslan'ın arda aleyhine tezahüratı olmuştu sanırım.
Çağatay ulusoy mu. Kim la cagataySon dakkika
Gassaray yarin Grilis ile yine masaya oturacak, Harit ile buyuk oranda anlasildi, evander bekletiliyor
-Cagatay
@Keramettin TANRIVERDİ
Ptt 1. ligde ilk 10’a bile giremeyecek muhteşem ekipismail
sekidika luyindama abdül e.taşdemir
cicaldau aytac taylan
ogulcan gomis ömer
şimdilik böyle gözüküyor takım
Çağatay ulusoy mu. Kim la cagatay