Furkan Efeli
Sarı Üye
- 26 Haziran 2011
- 961
- 759
- 1.853
Artık sızdırılmıyormuş, çat diye gelen transferlere hazır olun, en sevdiğim....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halit için ne düşünüyorsun kral
düşün işte - gömlek gravat ceket giy .... futbol vıdı vıdısı yap...para alYa bu A sporu kapatsınlar komple ne kadar boş beleş adam var alayı burada.
Aldik mi ne oldu disiradayim takip edemiyorumbize artık hariti bağrımıza basmak düşer @Sami Karakoç
İyi tamam da ben de diyorum ki emre nin istatistikleri gayet yeterli oraya niye adam alıyoruz? Yada haris için söyleyeyim 2 sezonu dışında skor katkısı olmayan bir forvet. Oyun içerisindeki roller farklı çünkü. Mesela Kerem yerin dibine sokuluyor. Oysaki geçen sezon skor katkısı müthiş.Anlatmaya çalıştığım şey bu zaten. Net skor katkısı vereceği belli olmayan birini alamayız o bölgeye maalesef. Takımda skorer isime ihtiyaç varken. Bu yüzden Joao Pedro lazımdı
yok yaw daha değilAldik mi ne oldu disiradayim takip edemiyorum
Alemci mi Murat bey?bu adamin transfer edilmesini kesinlikle dogru bulmuyorum. alem yapmaktan top oynamaz.
Sadece sebep o degıl. Amiri'de afgan ama çoğu kişi istiyor.Harit in istenmemesinin tek sebebi uyruğudur. Kim aksini iddia ediyor ise yalan söylüyordur bence.
zortzlar fink atıyo mekandaCellatım da burdayken bir şanslı üyemize saplasak mı gönüllü var mı
Weghorst-Bjk muhabbeti gibi olacak herhalde Grillitsch le bizim durum.
Yalnız 4m euro maaş muhabbeti doğruysa çok çok fazla
Ne kadar saplayacaksın üstatCellatım da burdayken bir şanslı üyemize saplasak mı gönüllü var mı
yok yaw daha değil![]()