- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.933
- 4.283
Harit cepte daha iyisi zorlaniyorkesin anlaşma yok 1 mye biter istersek![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harit cepte daha iyisi zorlaniyorkesin anlaşma yok 1 mye biter istersek![]()
maaşı yüksek yaw o yüzden. düşük olsa takımda tutarlardı. ozanı da kelepir fiyata bıraktılarAdamlar kurtulmaya çalışıyor gibi reis iyice killandım. Vargas orda biblo gibi duruyor
Bunlar kaan diye yırtındı durdu ozanı getireydiler madem. 5 m bonservis bedavamaaşı yüksek yaw o yüzden. düşük olsa takımda tutarlardı. ozanı da kelepir fiyata bıraktılar
6da kalsın baran, bence a sınıf seviyeye çıkabilecek meziyetleri var. Rezerv ligte bu sene bakalım neler yapacakyerli marchisio baran aksaka 35 maç 5 gol 1 asist .6 numara oynamasına ragmen iyi katkı.8-10 numarada oynasa daha skorer olurdu.
5+2 bonservisBunlar kaan diye yırtındı durdu ozanı getireydiler madem. 5 m bonservis bedava
Kadir kadar kalitesiz gazeteci görmedim.Rodop ve Kadir Çetinçalı keşke Galatasaray’lı olmasalardı.
Maasini ödeyemiyorlsr bütün 2+ Net alanlari mecburen yolluyorlsr. Taraftarlari kiziyor keske maas düsürüp kalsa dkydAdamlar kurtulmaya çalışıyor gibi reis iyice killandım. Vargas orda biblo gibi duruyor
O maaş ne ya. Bunlar ozana ne kadar maaş verdi alırlarken5+2 bonservis
2 net maaş
Aynen bedava.
Pahalı denilen Nellson'un yıllık toplam maliyeti 2.4 m euro sözleşme süresince.
Erden Timur olmasa biz suanki oyunculari bile alamazdik. Dua edelim bu adam bizimle. Gerçekten büyük Galatasarayli. Bu yönetim kendine gelmeli. Şu adama sahip çıkmamız lazım. Umarım istediğimiz kadroyu da kuracak. Cidden arka planda tahmin edebiliyorum aşırı uğraşıyodur. Bunlar birgün çıkacak ortaya.HY: "Erden Timur ile uğraşan genel kurul üyeleri var, yönetimin de bundan haberi var."
GD: "Ben neler biliyorum da, neyse."
o parayi veren mert mulduru alsa daha iyi olurdu bence demek ki butcemizi asiyor ben hala stoper alinmamali diyorum 6 numara 10 numara ust duzey, sonrasi artik satabilecegimiz genc potansiyelli oyuncular olmali5+2 bonservis
2 net maaş
Aynen bedava.
Pahalı denilen Nellson'un yıllık toplam maliyeti 2.4 m euro sözleşme süresince.
Bosver Baran’i Hamza’yi Efe’yi Emirhan’i, biz Grillitsch, Carvalho, Torreira, Ndombele, Evander, Harit’i alalimyerli marchisio baran aksaka 35 maç 5 gol 1 asist .6 numara oynamasına ragmen iyi katkı.8-10 numarada oynasa daha skorer olurdu.