Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*antalyaspor bochum karsisinda dagilmis . o nasil skor yahu ?
kaca kac oynanmis mac merak ettim.
*asano 2 tane atmis. 60 da cikmasa uclerdi tahminen... iyi donemlerinde begendigim bir yetenekti.

*nantes ile kardes kulup olunmus gibi bir goruntu mevcut..ilgilendigimiz ,aldigimiz ,almak istedigimiz,gonderdigimiz isimler ozelinde...

Serdar Kelleci nin kendi söylemine göre twitter da fake hesabı varmış ve bu hesap üzerinden bir ligi yorumluyormuş.

*asano 2 tane atmis. 60 da cikmasa uclerdi tahminen... iyi donemlerinde begendigim bir yetenekti.

*nantes ile kardes kulup olunmus gibi bir goruntu mevcut..ilgilendigimiz ,aldigimiz ,almak istedigimiz,gonderdigimiz isimler ozelinde...
Gecmisten sala geliyor aklima direk. Dubois ve harit de iyi sure almis orada. Sergio da ayni sene takimda olmus ama neredeyse hic sure alamamis

Ben de güveniyorum kendisine ama ileride başka oyuncularımızda benzer durumlar olursa, hele çıkış maddesi daha düşük olursa yapabilirler ciddi ciddi. Bunlardan her şey beklenir.
Oyuncunun gitmesi için şartlar daha iyi olması lazım işin özü. Hem çıkış maddesini çek hem iyi maaş ver yapmazlar. Kafamız rahat olsun o yüzden ha tehlike olabilir diye düşünülürse çözümü de 30 milyon çıkış maddesi koyarsın isteyen bize sormadan alabilir. Marcaoda yırttık kendimizi çıkış koyun 30-40 koyun kardeşim elin rahatlar diye.
Zekasız insanlar yönetici olursa sonuçlara katlanırsın

Büyük taktisyen Nuri Hocamız bir şeyler denemiş olmalı.

harit alıp keremin yedeği yapacagız.grilitshin yanına gueyeyi çekecegiz.sonra evanderi alacagız.embaloya yatırım yapacagız.sonra şampiyon olacağız

Btw Nuri hakkındaki görüşümü Nisan ayında yazmıştım.

Aralık ayını görmeden kovulmasını bekliyorum.

Üstat farklılar biliyorum ama Evander mi Harit mi?

Evander/Harit, Sergio ve Florian üçlüsü sence uyumlu olur mu?

6 no için top çalma özelliği olan kimi isterdin?
giriliç ve haritten hariç 1 adet 6 no gelecekmiş tostos abimin has adamı horsbergin geçtiğimiz saatlerde verdiği bilgilere göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt