- 8 Temmuz 2015
- 36.363
- 72.001
- 3.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Troll degil ustat ciddi yazmislar.Bizde Cagneye az yazmadık![]()
Gecmisten sala geliyor aklima direk. Dubois ve harit de iyi sure almis orada. Sergio da ayni sene takimda olmus ama neredeyse hic sure alamamis*antalyaspor bochum karsisinda dagilmis . o nasil skor yahu ?
kaca kac oynanmis mac merak ettim.
*asano 2 tane atmis. 60 da cikmasa uclerdi tahminen... iyi donemlerinde begendigim bir yetenekti.
*nantes ile kardes kulup olunmus gibi bir goruntu mevcut..ilgilendigimiz ,aldigimiz ,almak istedigimiz,gonderdigimiz isimler ozelinde...
Oyuncunun gitmesi için şartlar daha iyi olması lazım işin özü. Hem çıkış maddesini çek hem iyi maaş ver yapmazlar. Kafamız rahat olsun o yüzden ha tehlike olabilir diye düşünülürse çözümü de 30 milyon çıkış maddesi koyarsın isteyen bize sormadan alabilir. Marcaoda yırttık kendimizi çıkış koyun 30-40 koyun kardeşim elin rahatlar diye.Ben de güveniyorum kendisine ama ileride başka oyuncularımızda benzer durumlar olursa, hele çıkış maddesi daha düşük olursa yapabilirler ciddi ciddi. Bunlardan her şey beklenir.
Büyük taktisyen Nuri Hocamız bir şeyler denemiş olmalı.*antalyaspor bochum karsisinda dagilmis . o nasil skor yahu ?
kaca kac oynanmis mac merak ettim.
*asano 2 tane atmis. 60 da cikmasa uclerdi tahminen... iyi donemlerinde begendigim bir yetenekti.
*nantes ile kardes kulup olunmus gibi bir goruntu mevcut..ilgilendigimiz ,aldigimiz ,almak istedigimiz,gonderdigimiz isimler ozelinde...
giriliç ve haritten hariç 1 adet 6 no gelecekmiş tostos abimin has adamı horsbergin geçtiğimiz saatlerde verdiği bilgilere göreÜstat farklılar biliyorum ama Evander mi Harit mi?
Evander/Harit, Sergio ve Florian üçlüsü sence uyumlu olur mu?
6 no için top çalma özelliği olan kimi isterdin?
IyiymisKoskoca sezon 5 iyi maçı var diyende var
Sergio olivera ne olacakmışgiriliç ve haritten hariç 1 adet 6 no gelecekmiş tostos abimin has adamı horsbergin geçtiğimiz saatlerde verdiği bilgilere göre
Hayir tanimam. Kimdir üstad?ahmet denizci'yi tanır mısın?