Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.162
- 48.686
- 4.843
copleri orda birakip gelsinler pasaportlari yirttin mi en az 1 ay donemezlerİkinci etap çalışmaları 26-30 Temmuz'da yine Avusturya'da Insbruck yakınlarında olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
copleri orda birakip gelsinler pasaportlari yirttin mi en az 1 ay donemezlerİkinci etap çalışmaları 26-30 Temmuz'da yine Avusturya'da Insbruck yakınlarında olacak.
Günaydın büyük G.saray taraftarı.
Marcao yerine halen stoper gelmedi mi?
Her gün bunu yazmaya devam edeceğim çünkü sezonun kaderini belirleyecek en önemli hamle olarak görüyorum.
1 sene iyi oynadılar sonra verdiğimiz yüksek maaş ve rahat ile süründürdüler bizi ikisi de nasıl ayrıldı takımdan sizde biliyorsunuz, yüksek maaş uzun kontrat ile birde bizdeki ortam ile adam olmuyor bunlar işte hiç birinde karakterli duruş da göremedik. Siz anlamak istemiyorsunuz benim demek istediğimi adamlara disiplinli takım şart bak ozaman Salah ve Zidane olabiliyorlar...Belhanda da feg de geldiklerinde gayet başarılı işler de yaptı ki bu adam Fransa milli takımında oynamış vs. Ha bu iyi çıkar kötü çıkar onu bilmem ama adamın kökeni yüzünden daha doğru düzgün ne olup olmadığını bilmeden yorum yapıyorsanız bu ön yargıdan başka birşey değildir
Bilmem Okan hoca düşünsün onu da. Kadro planlamasını ben yapmıyorum. Sanki yerli kuralı yokmuş gibi durmadan yabancı dolduruyorlar.yerli işini nasıl yapıyorsun renktaş oraya da yabancı koyuncu
Feg 5 yil kaldi toplamda 1 sezon top oynadi (17-18 ve 18-19 2. Yarilari)Belhanda da feg de geldiklerinde gayet başarılı işler de yaptı ki bu adam Fransa milli takımında oynamış vs. Ha bu iyi çıkar kötü çıkar onu bilmem ama adamın kökeni yüzünden daha doğru düzgün ne olup olmadığını bilmeden yorum yapıyorsanız bu ön yargıdan başka birşey değildir
hocam bizim seviyemizde yerli sağ bekte yok sol bekte yok stoper de yok yapacak bir şey de yok. savunmayı full yabancı tutamazsın. Ben bu yüzden Muslera’nın elden çıkarılmasının en az orta saha kadar önemli olduğunu düşünüyorum çünkü artık maç kazanan bir kaleci değil ve yer işgal ediyor yabancı sınırındaBilmem Okan hoca düşünsün onu da. Kadro planlamasını ben yapmıyorum. Sanki yerli kuralı yokmuş gibi durmadan yabancı dolduruyorlar.
Abdul bizim seviyemizde bir stoper değil. Ancak rahmetli A.Çalık gibi yedek stoper olur. Hele Marcao’dan sonra aşırı sırıtacak.
3. hafta mecburiyetten Luyindama oynamaya başlar bu seferde üçüncü yerliyi nerde oynayatacağız diye kara kara düşünmeye başlayacaklar.
Bazı şeyleri öngörebilmek için futbolun profesörü olmaya gerek yok. Nelsson-Abdul ile yola çıkılmayacağı çok açık. Umarım teknik heyet bunun farkındadır.
Bu mesajım burada dursun zamanı gelince hatırlatırız.
Nasıl yani? Geçen sene Marcao vardı da noldu ki? Marcao kötü demiyorum da diyelim ki Van Dijk geldi bu kadroya ne olacak ki sence?Günaydın büyük G.saray taraftarı.
Marcao yerine halen stoper gelmedi mi?
Her gün bunu yazmaya devam edeceğim çünkü sezonun kaderini belirleyecek en önemli hamle olarak görüyorum.
kasimpasa bu aksam bizi altina alir mi renkdas?ben gelecek transferlerle kesinlikle kadromuzun rakiplerin altında olmayacağı kanaatindeyim
hocaya ise nötrüm ne oynattığını veya oynatacağını bilmiyorum
Bence lig erken başlıyor, daha kisa bir lig olmali, Eylül'de başlamalı.
Agustosun catir sicaginda lig oynatmak nedir abi