Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın büyük G.saray taraftarı.
Marcao yerine halen stoper gelmedi mi?
Her gün bunu yazmaya devam edeceğim çünkü sezonun kaderini belirleyecek en önemli hamle olarak görüyorum.

Ya hu bu talım geçen sene ligin dibindeydi...

Transferleri bitirin artık..üçe beşe bakılacak bi durumumuz yok

Danimarka liginden iyi topçular çıkıyor. Romen Ligi'yle kıyaslamak hata olur. Ancak sorun şu ki Danimarka Ligi'nde parlayan topçular 1-2 yıl içerisinde 10 milyon dolar bonservis civarı iyi liglere transfer oluyorlar. E.Mor, Sisto, Dreyer, Kudüs, Sulemana bir çırpıda akla gelenler.

Avrupa'nın üst düzey takımları hariç tamamı Danimarka Ligi'ni takip eder

Gel gelelim Evander 3 yıldır Danimarka'nın önde gelen takımlarından birisinde oynamasına rağmen transfer yapamadı. Hatta biz de almazsak 4. yılını da Mitjylland'da geçirecek gibi. Şüphe uyandıran bir durum

Belhanda da feg de geldiklerinde gayet başarılı işler de yaptı ki bu adam Fransa milli takımında oynamış vs. Ha bu iyi çıkar kötü çıkar onu bilmem ama adamın kökeni yüzünden daha doğru düzgün ne olup olmadığını bilmeden yorum yapıyorsanız bu ön yargıdan başka birşey değildir
1 sene iyi oynadılar sonra verdiğimiz yüksek maaş ve rahat ile süründürdüler bizi ikisi de nasıl ayrıldı takımdan sizde biliyorsunuz, yüksek maaş uzun kontrat ile birde bizdeki ortam ile adam olmuyor bunlar işte hiç birinde karakterli duruş da göremedik. Siz anlamak istemiyorsunuz benim demek istediğimi adamlara disiplinli takım şart bak ozaman Salah ve Zidane olabiliyorlar...

yerli işini nasıl yapıyorsun renktaş oraya da yabancı koyuncu
Bilmem Okan hoca düşünsün onu da. Kadro planlamasını ben yapmıyorum. Sanki yerli kuralı yokmuş gibi durmadan yabancı dolduruyorlar.

Abdul bizim seviyemizde bir stoper değil. Ancak rahmetli A.Çalık gibi yedek stoper olur. Hele Marcao’dan sonra aşırı sırıtacak.

3. hafta mecburiyetten Luyindama oynamaya başlar bu seferde üçüncü yerliyi nerde oynayatacağız diye kara kara düşünmeye başlayacaklar.

Bazı şeyleri öngörebilmek için futbolun profesörü olmaya gerek yok. Nelsson-Abdul ile yola çıkılmayacağı çok açık. Umarım teknik heyet bunun farkındadır.

Bu mesajım burada dursun zamanı gelince hatırlatırız.

Belhanda da feg de geldiklerinde gayet başarılı işler de yaptı ki bu adam Fransa milli takımında oynamış vs. Ha bu iyi çıkar kötü çıkar onu bilmem ama adamın kökeni yüzünden daha doğru düzgün ne olup olmadığını bilmeden yorum yapıyorsanız bu ön yargıdan başka birşey değildir
Feg 5 yil kaldi toplamda 1 sezon top oynadi (17-18 ve 18-19 2. Yarilari)

Onyargi falan degil, bu heriflerin %90i is ahlaki olmayan takima aidiyet hissetmeyen sacma sapan tipler. Ulkemde de takimimda da arap istemiyorum tskler

Bilmem Okan hoca düşünsün onu da. Kadro planlamasını ben yapmıyorum. Sanki yerli kuralı yokmuş gibi durmadan yabancı dolduruyorlar.

Abdul bizim seviyemizde bir stoper değil. Ancak rahmetli A.Çalık gibi yedek stoper olur. Hele Marcao’dan sonra aşırı sırıtacak.

3. hafta mecburiyetten Luyindama oynamaya başlar bu seferde üçüncü yerliyi nerde oynayatacağız diye kara kara düşünmeye başlayacaklar.

Bazı şeyleri öngörebilmek için futbolun profesörü olmaya gerek yok. Nelsson-Abdul ile yola çıkılmayacağı çok açık. Umarım teknik heyet bunun farkındadır.

Bu mesajım burada dursun zamanı gelince hatırlatırız.
hocam bizim seviyemizde yerli sağ bekte yok sol bekte yok stoper de yok yapacak bir şey de yok. savunmayı full yabancı tutamazsın. Ben bu yüzden Muslera’nın elden çıkarılmasının en az orta saha kadar önemli olduğunu düşünüyorum çünkü artık maç kazanan bir kaleci değil ve yer işgal ediyor yabancı sınırında

Günaydın büyük G.saray taraftarı.
Marcao yerine halen stoper gelmedi mi?
Her gün bunu yazmaya devam edeceğim çünkü sezonun kaderini belirleyecek en önemli hamle olarak görüyorum.
Nasıl yani? Geçen sene Marcao vardı da noldu ki? Marcao kötü demiyorum da diyelim ki Van Dijk geldi bu kadroya ne olacak ki sence?

ben gelecek transferlerle kesinlikle kadromuzun rakiplerin altında olmayacağı kanaatindeyim

hocaya ise nötrüm ne oynattığını veya oynatacağını bilmiyorum

Bence lig erken başlıyor, daha kisa bir lig olmali, Eylül'de başlamalı.

Agustosun catir sicaginda lig oynatmak nedir abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt