Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya biz niye böyle fair play filan kasıyoruz. FB bir oyuncuyu mu alcak. Git abi gir araya fiyat yükselt. Çok zor değil kudursunlar. Hak etmediler mi. Biz neden bunu yapmıyoruz anlamıyorum

carvalholar grillitschlere o paraları vereceğime hazırlık kampı yemiş ortama alışmaya başlamış pulgar(sakatlık durumunu bilmiyorum) ile devam ederdim. neredeyse çeyrek maliyeti olacak adam diğerlerinin . Aralarında da atla deve yok bence.
Grilisch in uzun paslarıni calimlarini ara paslarıni ve ani kestiği topları gördün mü hocam. Pulgar bunun yarısını yapamaz. Geriden oyun kurma ve top cikarmada Grilisch gibi adamın o kadar büyük faydası varki. Yoksa kesici bir 6 numara al koy orya ama şampiyonluk diyosan o şekilde olmuyo işte. Yedek olarak pulgar a okeyim Cica yerine.

Bilmem Okan hoca düşünsün onu da. Kadro planlamasını ben yapmıyorum. Sanki yerli kuralı yokmuş gibi durmadan yabancı dolduruyorlar.

Abdul bizim seviyemizde bir stoper değil. Ancak rahmetli A.Çalık gibi yedek stoper olur. Hele Marcao’dan sonra aşırı sırıtacak.

3. hafta mecburiyetten Luyindama oynamaya başlar bu seferde üçüncü yerliyi nerde oynayatacağız diye kara kara düşünmeye başlayacaklar.

Bazı şeyleri öngörebilmek için futbolun profesörü olmaya gerek yok. Nelsson-Abdul ile yola çıkılmayacağı çok açık. Umarım teknik heyet bunun farkındadır.

Bu mesajım burada dursun zamanı gelince hatırlatırız.
İmza +

Biz bu arada zaman zaman okani da kalede kullancaz yerli sınırı sebebi ile. O yüzden bir stoper şart. Okan kötü kaleci değil ayrıca. Her türlü idare eder. Mecburiyet birazda

fb boupendza işi üzdü
Bu mallar ne kadar çok transfer yaparsak şampiyonluk şansımız o kadar artar sanıyorlar hâlâ. Kadroları yine çorbaya döndü. Her sene aynı terane.
Sonra sezon boyunca o mu oynasın şu mu oynasın tartışıp duruyorlar. Bırakın alsınlar üzülmeyin 4 senedir bir halt olmadı yine olmaz

Marcao ile kıyaslarsak evet. Üzgünüm
marcao kadar hatta daha iyi hücumcu stoper istatistikleri var.
izlemedim ama rakamlar yalan söylemez.
ayrıca hücumda marcao dan çok daha verimli.
3 yılda marcao 2 gol atmıştır abdülkadir 10+
yerli diye illa ayakları tahta olacak diye bir durum yok yani.
lig başlasın 5 maç izleyelim

Grilisch in uzun paslarıni calimlarini ara paslarıni ve ani kestiği topları gördün mü hocam. Pulgar bunun yarısını yapamaz. Geriden oyun kurma ve top cikarmada Grilisch gibi adamın o kadar büyük faydası varki. Yoksa kesici bir 6 numara al koy orya ama şampiyonluk diyosan o şekilde olmuyo işte. Yedek olarak pulgar a okeyim Cica yerine.
az biraz fizik olarak toparlayan pulgar da gayet yeterliydi sene sonunda bence ki grillitschin savunma aksiyonunu hiç beğenmedim savunma önü. planlanan takımla uyumlu olacağını hiç düşünmüyorum

marcao kadar hatta daha iyi hücumcu stoper istatistikleri var.
izlemedim ama rakamlar yalan söylemez.
ayrıca hücumda marcao dan çok daha verimli.
3 yılda marcao 2 gol atmıştır abdülkadir 10+
yerli diye illa ayakları tahta olacak diye bir durum yok yani.
lig başlasın 5 maç izleyelim
Umarım sen haklı çıkarsın rdas. Herkesten çok sevinirim buna.
Ben Marcao’yu çok seven birisi olarak biraz duygusal yaklaşıyor olabilirim belki ama yine de yerini dolduramaz diyorum.

Şu anki kadromuzun Adana Demirspor'dan, Konyaspor'dan ya da Karagümrük'ten hatta Kasımpaşa'dan bile daha kötü olduğunu kabul etmeyeniniz var mı? Gerçeklerle yüzleşme vakti son 3 yıldır Sivasspor ve Alanyaspor'un bile transfer yöntemleri bizden kat ve kat daha iyi.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ bek ,net golcü ve sergio aldık.beklerimiz ligin üzerinde kanatlarımızda çok sağlam .stoper mevkisindede fena değiliz.emin bayram luyi yedekleri mevcut.bahsettiğin kadar değil bence renktaş.bi kanat forvet iki 6 no iki forvet ihyiyacımız var elbette daha fazla kalite arttırıcı ayrıcada derin bi kadro için gerekli .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boupendza > Fener transferi hiç bir yerde geçmiyor . Nerden çıktı acaba ?

Marcao vardı ne mi oldu? Uefa grubundan 1. çıktık daha ne olsun? Oynadığı tüm maçlarda haftanın 11’ine seçildi. Geçen sezon Marcao yerine Abdulkerim olsaydı bu sonuçları alabilir miydik sence? İmkansız.

Ha ligde bir şey yapamadık dersen maç seçtikleri için ligi saldılar hedefsiz kaldık ve çok kötü bir yerde bitirdik.

Ben tek sorun Marcao’nun yeri demiyorum. Orta saha yok, yedek forvet yok. Fakat tüm kadroyu süper yapsan Nelsson-Abdul stoperiyle sezona başlasan bir cacık olmaz. Onu anlatmaya çalışıyorum.
Türkiye ligindeyiz altı üstü, stoperleri bu kadar abartmaya gerek yok.

Bu adamın geldiği takım da ligi bizim 10 sıra üstümüzde tamamladı yani demek ki doğru kadro ile bu oyuncu yüzünden bir şey kaybetmeyiz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt