Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.958
- 36.438
- 2.773
o yüzden satılmalı
öyle haraç mezat satılacak adam da değil yatırım da
bizi tatmin eden teklif de belli ki yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o yüzden satılmalı
Adminim, sen de mi Z kusagi gibi gulmeye basladin?Gittim geldim hala Zaniolo satılıyor sjsjsk
Selahatttin denilen yer cücesinden betersiniz
o niye dahil edilsin yavHocam florya arazisine 1 milyara yakın para verdik diye hatırlıyorum bu dahil edilmişse zarar olarak bakmamak gerekir.
Şu video tahmini ne zaman gelir?
Satılsın diyenleri engelliyorum artikGittim geldim hala Zaniolo satılıyor sjsjsk
Selahatttin denilen yer cücesinden betersiniz
Toplam borca dahil edilir ama dönemdeki etkisi kısıtlı.Hocam florya arazisine 1 milyara yakın para verdik diye hatırlıyorum bu dahil edilmişse zarar olarak bakmamak gerekir.
Z kuşağı doğmamışken ben öyle gülüyordum zaten.Adminim, sen de mi Z kusagi gibi gulmeye basladin?![]()
![]()
Gece yeni başlıyor cengaverHerkese iyi geceler ve iyi nöbetler bugünlük benden bu kadar.
Gece yeni başlıyor cengaver
Ben çok benzetiyorum.Talisca ya para bağlanacağına Kamada transferini tercih ederim.Galatasaray yönetimi çıkış maddesi dışında Zaniolo yu satmaz satmamali da İtalya milli takım oyuncusu.Talisca Rivaldo aynı cümlede bile gecmemesi lazım.