Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık o satılsın bu satılsın değil değerine ulaştıysa satılabilir bugün 35 m Euro peşin getiren ya da 40-45 m euro taksitli getiren bir kulüp yoksa Zaniolo’yu bırakmam.

Adam geçen sene takımla çok az top oynadı kimin ne yapacağını bilmiyor kaldı ki etrafında şu an Icardi, Zaha, Torreira, Fred vs yok.

Aynısını Nelsson içinde geçerli 25 m Euro peşin getirmiyorsa ayrılmasın bundan sonra tok satıcıyız.

bizim bu eziklere karşı en guzel cevabı şampiyonluk kutlamalarında vermemız lazım bizzat isim vererek rezil etmemız gerekıyor kutlamalarda böyle yapmadıgımız etik metik efendılık olayından bu sıgırların kıçları kalkıyor

Hocam florya arazisine 1 milyara yakın para verdik diye hatırlıyorum bu dahil edilmişse zarar olarak bakmamak gerekir.
Toplam borca dahil edilir ama dönemdeki etkisi kısıtlı.

Geçen yaz belirtmiştim en az 500 milyon lira zarar edeceğimizi, kurla bu daha da arttı.

1.7 milyar gelir üretilmiş. Buna rağmen zarar yüksek.

taliscalar fredler stoperler orta sahalar 10 numaralar

arkadaşlar elinizden gelse bütün takımı satacaksınız sırf yenileri gelsin diye

bu takımda sadece zaniolo 30+ teklif alırsa satılsın isterim

geri kalanlar düşüş yaşayana kadar kalsın

Florya projesi,yeni tesisler vs derken muazzam miktarda borçlanma altına girdik tabii ki bunların gelirleri kat be kat fazla olacak ama kısa vaadede bu zararlar normal.

Kerem demirbay alman milli takımında 2 maça çıkmış. Milli takım değiştirme kuralında 3 maçtan fazla olması gerekiyor eğer kerem 30 yaşından sonra tercihini değiştirirse direk yerli sayılır mı sizce. Mavi karttan bağımsız.

Takım gayet güzel bir iki doğru transfer ile kapayalım. En önemlisi İcardi ırz düşmanı artık gelsin.

Talisca ya para bağlanacağına Kamada transferini tercih ederim.Galatasaray yönetimi çıkış maddesi dışında Zaniolo yu satmaz satmamali da İtalya milli takım oyuncusu.Talisca Rivaldo aynı cümlede bile gecmemesi lazım.
Ben çok benzetiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt