Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi niye moral bozuyorsunuz ki Zaha da herhangi bir bilgi var mıydı, yine aynı bilinmezlikle bir transfer anında açıklanabilir bu açıdan bakın...
Yav moral bozacak bisey yok,herif fb isterken de tedavi görüyordu.kayseri macinda kadroda olur belki

Gerçekten sıktı bu Raşidza muhabbeti. 10 milyon euro filan belli ki talepleri bunu vermeyi doğru buluyor musunuz şimdi? Erden Timur'un açıklamasına bakın ne diyor: "UCL kadrosu kurmamız lazım bütçeyi ona göre kullanıyoruz." tutup Raşid'e 8-10 veremeyize getirdi resmen ki haklı. 4-5 bişeye düşerse alırız zaten ne bu ya her dakika raşidza raşidza yeter.
Sen neden az yazıyon ki foruma,sen yaz ben okurum sabaha kadar pukim

Sağa sola atıp bayıltacam ulan kendimi artık yarında mı gelmiyor icardi.Valla yangın tayfaya katılacam artık yeter

bunların ali rıza emmiyi beklemesi gibi bizde icardi'yi bekliyoruz

1690468690588.webp

1690468780859.webp

Çeşitlilik iyidir şu an elimizdeki kanatlar hep benzer tarzda.. Zaha gibi hem dar hem geniş alanda etkili bitirici bir fırsat class kanat ihtiyacımız vardı bu transfer sonrası ben de rashicaya olumlu bakmaya başladım ..
Lakin forumda hala çok abartıldığını düşünüyorum .. Rasitin bu kadar üstün meziyetleri varsa başka takımların illa dikkatini çekerdi neredeyse somut hiçbir haber görmedim.. Erden basgan gereğini yapıp uygun bir maliyetle getirecektir
yaw herif werderde en iyi zamanında 35-40 milyonluk adamdı sonra performansı düştü bizde yine yükselişe geçti

sizin de bahsettiğiniz kadar sıradan bir oyuncu da değil yani

Erden Timur: "Icardi inşallah önümüzdeki günlerde aramızda olacak."

1690468918403.webp

Doktorlar ve kan değeri meselesine bağlı, tam netleşmemiş günü, önümüzdeki günlerde belli olurmuş.
Doktorum. Evde bekleyip kan değeri düşsün diye beklenen ne var anlamadım? 2 haftadır kan değeri evde düşmesi bekleniyor? Lösemi ise acil tedavi olması gereken bir hastalık. İşler garip, nedir çözemedim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt