- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
'nelson kalmak istediğini söyledi'
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan?Haluk yalan soylemez arkadaslar
Yalan soyledigi an forumdan sutlanmaya razıyım
Yav moral bozacak bisey yok,herif fb isterken de tedavi görüyordu.kayseri macinda kadroda olur belkiAbi niye moral bozuyorsunuz ki Zaha da herhangi bir bilgi var mıydı, yine aynı bilinmezlikle bir transfer anında açıklanabilir bu açıdan bakın...
Kellere kefil olmam admirim sağlari sollari belli olmazGökhan?
Hangi husustaKellere kefil olmam admirim sağlari sollari belli olmaz

Sen neden az yazıyon ki foruma,sen yaz ben okurum sabaha kadar pukimGerçekten sıktı bu Raşidza muhabbeti. 10 milyon euro filan belli ki talepleri bunu vermeyi doğru buluyor musunuz şimdi? Erden Timur'un açıklamasına bakın ne diyor: "UCL kadrosu kurmamız lazım bütçeyi ona göre kullanıyoruz." tutup Raşid'e 8-10 veremeyize getirdi resmen ki haklı. 4-5 bişeye düşerse alırız zaten ne bu ya her dakika raşidza raşidza yeter.
Transfer konusunda dedim bazı isimler medyayı oyalamak için servis edilmiş de olabilirYav moral bozacak bisey yok,herif fb isterken de tedavi görüyordu.kayseri macinda kadroda olur belki
beraber saplayalım mıNelsson kalmak istediğini söylemiş, birazdan konusuna gidip gitmek istiyor kolpalarıyls iftira atan herkese saplıcam.
Hiç katılmıyorum. Sahadaki faydası açısından değerlendirdik olayı ve rashica bu konuda önde. Piyasa değeri potansiyelden falan bahsetmiyorum.Total faydasını değerlendirmek lazım. O açıdan 2 oyuncunun gerisinde.
yaw herif werderde en iyi zamanında 35-40 milyonluk adamdı sonra performansı düştü bizde yine yükselişe geçtiÇeşitlilik iyidir şu an elimizdeki kanatlar hep benzer tarzda.. Zaha gibi hem dar hem geniş alanda etkili bitirici bir fırsat class kanat ihtiyacımız vardı bu transfer sonrası ben de rashicaya olumlu bakmaya başladım ..
Lakin forumda hala çok abartıldığını düşünüyorum .. Rasitin bu kadar üstün meziyetleri varsa başka takımların illa dikkatini çekerdi neredeyse somut hiçbir haber görmedim.. Erden basgan gereğini yapıp uygun bir maliyetle getirecektir
Onu yeni anladım ama zaniolodan ötürü çoğu kişi engelli bende,kim ne dediki?fred daha bitmedi zaten.rashica da şu an olmayacak bilyoruzTransfer konusunda dedim bazı isimler medyayı oyalamak için servis edilmiş de olabilir
Doktorum. Evde bekleyip kan değeri düşsün diye beklenen ne var anlamadım? 2 haftadır kan değeri evde düşmesi bekleniyor? Lösemi ise acil tedavi olması gereken bir hastalık. İşler garip, nedir çözemedim.Doktorlar ve kan değeri meselesine bağlı, tam netleşmemiş günü, önümüzdeki günlerde belli olurmuş.
Erden bey kendi ima etti olayı, onun yalancısıyız o zamanşu mevzu koca bir kolpa yav