Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hikaye

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uzun yolculuk, işte ne bileyim basınç filan ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi bu kan değerlerinin normale dönmesinin beklenmesi muhabbeti?
Yanlış bilmiyorsam doktorlar bazen hastalara yolculuk izni vermezler.

Erden Timur: "Yerli oyuncularla ilgili önümüzdeki günlerde gelişmeler olacak. Yerli kuralından dolayı bunu TFF'de de dile getiriyorum. Teklifler de geliyor oyuncularımıza ama bu kuraldan dolayı Türk oyuncuların Avrupa'daki önlerini de tıkıyoruz."

ewt en önemli transfer bu

hani uğurcan’a teklif yapmıştık ya yunus+para falan :D

yine kandırıldık :asd:

İcardi konusu baydı pilot yakında arjantin vatandaşlığı alacak 1 aydır orada bekliyor

uzun yolculuk, işte ne bileyim basınç filan ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi bu kan değerlerinin normale dönmesinin beklenmesi muhabbeti?
Yanlış bilmiyorsam doktorlar bazen hastalara yolculuk izni vermezler.
Kan değerleri bozuksa hastaneye yatar, gereken destekle düzelir. Evde dua okuyarak mi düzelmesini bekliyorlar? 2 haftadır aynı muhabbet.

Erden Timur: "Yerli oyuncularla ilgili önümüzdeki günlerde gelişmeler olacak. Yerli kuralından dolayı bunu TFF'de de dile getiriyorum. Teklifler de geliyor oyuncularımıza ama bu kuraldan dolayı Türk oyuncuların Avrupa'daki önlerini de tıkıyoruz."

ewt en önemli transfer bu
Yusuf kabadayı ve eyup aydın insallah🥰

Kan değerleri bozuksa hastaneye yatar, gereken destekle düzelir. Evde dua okuyarak mi düzelmesini bekliyorlar? 2 haftadır aynı muhabbet.

he yok ben öyle bir muhabbet oluyor değil mi anlamında sordum. Wanda nın durumundan ayrı

Fred için bisey demedi di mi?sordular mi manchesteri

Icardi en gec önümüzdeki hafta gelirse bir sonraki tur ikinci macta saha da olur

Okan hoca daha önce bir röportaj da söylemisti icardi de dogal bir güc var hizli bir sekilde hazir hale gelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt