- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Yatti ugurcan üstadNe dedi. Ne dedi cabuk söyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yatti ugurcan üstadNe dedi. Ne dedi cabuk söyle
İmkansiz playoff da elimize verirlerön elemeleri icardi ve zahasız geçmeye bakacağız
8 yetişse bari sonraki tura
İmkansiz playoff da elimize verirler
uzun yolculuk, işte ne bileyim basınç filan ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi bu kan değerlerinin normale dönmesinin beklenmesi muhabbeti?Hikaye
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah rahatlik versin zeytinimYatti ugurcan üstad
Yok ben defansa değil zaten bir orTA sahaya genç yedek birini istiyorum reis. Sinirlenme hemenHer yabancının yerine yabancı alalım o zaman bu neyin kafası yav
150 kişiyle mi giricen sezona
30 kişilik kadro var yeter
Kan değerleri bozuksa hastaneye yatar, gereken destekle düzelir. Evde dua okuyarak mi düzelmesini bekliyorlar? 2 haftadır aynı muhabbet.uzun yolculuk, işte ne bileyim basınç filan ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi bu kan değerlerinin normale dönmesinin beklenmesi muhabbeti?
Yanlış bilmiyorsam doktorlar bazen hastalara yolculuk izni vermezler.
Yusuf kabadayı ve eyup aydın insallahErden Timur: "Yerli oyuncularla ilgili önümüzdeki günlerde gelişmeler olacak. Yerli kuralından dolayı bunu TFF'de de dile getiriyorum. Teklifler de geliyor oyuncularımıza ama bu kuraldan dolayı Türk oyuncuların Avrupa'daki önlerini de tıkıyoruz."
ewt en önemli transfer bu
he yok ben öyle bir muhabbet oluyor değil mi anlamında sordum. Wanda nın durumundan ayrıKan değerleri bozuksa hastaneye yatar, gereken destekle düzelir. Evde dua okuyarak mi düzelmesini bekliyorlar? 2 haftadır aynı muhabbet.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşhis nedir, bilsek daha doğru yorum yaparım. Ama ciddi bir hastalık izlenimi yok şu an.he yok ben öyle bir muhabbet oluyor değil mi anlamında sordum. Wanda nın durumundan ayrı