Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zanioloyu severim ama

30a filan satsak
Rashica İyi bir 10 ve İyi bir 8 alsak

Yerli Kaleci
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira #8
Zaha #10 Kerem
Icardi
Kanat rotasyonu Rashica Barış Morutan Yunus olsa

Yine de sağlam bir sağ kanat ister miydiniz
Bak kardeşim Zaniolo satılırsa rashiscayi uygun fiyata alırsın ama oraya daha iyisini alirsin. Yoksa kalsın mumkunse

Zanioloyu severim ama

30a filan satsak
Rashica İyi bir 10 ve İyi bir 8 alsak

Yerli Kaleci
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira #8
Zaha #10 Kerem
Icardi
Kanat rotasyonu Rashica Barış Morutan Yunus olsa

Yine de sağlam bir sağ kanat ister miydiniz
Tabiki

Bugün zemin oynamak istediğimiz oyunu öyle ya da böyle etkiledi. Ama sonuç olarak net bir şekilde Kerem’e güvenilerek yola çıkılmayacağını bugün bir kere daha gördük. Bu yüzden Zaha tarzı birisini çok istiyordum. İyi ki de almışız dedim.

Yunus ve Kerem aynı anda sahada olunca inanılmaz sıkıntı yaratıyorlar birbirlerine.

Barış Alper’den forvet olmayacağı da bir kere daha belli oldu. Oyuncuları abartmaya devam etmeyin. Forvet olması için sadece alan bilgisi yetmez çevresindekileri de oynatması lazım. Cicaldau gibi geziyor sonra sahada.

Zaniolo’dan umudum gittikçe azalıyor. Umarım yanılan ben olurum ama bir an önce elden çıkartmamız lazım.

Keşke maç 1-0'dan sonra 1-1 bitseydi en azından bu kadar yangın olmayacaktı.

Zahaya o kadar yatırım yaptıktan sonra Rashica'ya 7-8m euro verilmesi pek mümkün görülmüyor.Yerine Morutan'ı kadroda tutmalıyız

İtalyan wonderkid herifi nasıl kullanacağını bilmemek acizliktir.bi de üstüne zanilo gitsin deyip rashicayi istemek vasatliktir.rashica iyi bi isci sadece.sen zanioloyu az biraz kullanabilirsen avrupada, 40 milyonu rahat gorursun.gedson için hala ağlayanlarla aynisiniz

Neyse arkadaşlar bu maçı oynanmamış kabul edelim. Tek maçlı eleme maçı olarak düşünelim evimizde her türlü harcarız bunları taraftarda stadı doldurursa ordan çıkma şansları yok.

Rashica 2 eylulde falan gelecek gelirse o sebeple bosa db israfindan vazgecelim.
Bide bir zahmet ayaginda top tutamayan adamlara karşı da yunus falan defansif işi yapsın ofansta da gol falan atsın.
Şut sıralaması takimda aslında belli..
Topun ağzındaki ilk herifler yunus, yusuf, midtsjo.
Sonraki parti oliviera, mertens, dubois, iyi teklif gelirse zaniolo ve nelsson, morutan.

Dogru yerlere odaklanalım.

nelsson ve bardakçı ile orta sahada oyun kurmaya çalışıyoruz.. 8 kişi diğer yarı sahada sıkışıyor.. şu topları neden berkan ya da oliveira alıp oyunu kurmaz.. dönen toplarda hep terste kalıyor defans...

Yunus bizim seviyemizin topcusu degil, en az 10 kere sans tanidik ve hala birsey yok.

1.5m euro kiralama 3,5m zorunlu opsiyon ile gitsin

İtalyan wonderkid herifi nasıl kullanacağını bilmemek acizliktir.bi de üstüne zanilo gitsin deyip rashicayi istemek vasatliktir.rashica iyi bi isci sadece.sen zanioloyu az biraz kullanabilirsen avrupada, 40 milyonu rahat gorursun.gedson için hala ağlayanlarla aynisiniz
İtalyan woderkid i nasıl kullanacaksın Sergen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt